2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250260 بازدید | 695397 پست
سلام خانما کسی تجربه ای درموردبالانرفتن ضخامت رحم نداره ۲باررفتم توسیکل یکی باتحریک داروی تخمک گذاری ...

عزیزم من خیلیا رو دیدم که بالاخره نتیجه گرفتن....

من مشکل ضخامت نداشتم اما چیزایی که از تجربه دوستان یادمه اینام....

آب زیاد....

پیاده روی....

کلا ورزشهایی که رو لگن کار کنه که خونرسانی رو بالا ببره موثره....

پیلاتس خصوصا حرکاتی که رو ناحیه کمر و لگن و رحم کار کنی خیلی کمکت میکنه....

تغذیه مناسب....

بعد یه سری ها پی آر پی میدونم انجام دادن....

خلاصه باید بسته به شدت مشکلت دنبال راهکارهای مختلف باشی اما لااقل فعلا از اونایی که دست خودته شروع کن....

بقیش دیگه با مشورت با دکترت جلو میری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان ، منم دیروز دکتر بودم گفت باید ای وی اف بشم ، یه سری دارو نوشت و قراره اول تا سوم پریودم ...

سلام عزیزم به سلامتی....

به خونه خودت خوش اومدی....

انشالله به زودی زود بهترینا برات رقم میخوره....

من شاید خیلی اینجا نباشم اما دوستای زیادی اینجا داری که هر کدوم در حد توان و تحربشون با جون و دل بهت کمک میکنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم به سلامتی....به خونه خودت خوش اومدی....انشالله به زودی زود بهترینا برات رقم میخوره....من ...

مرسی عزیز دلم،ممنونم از انرژی مثبتت ، چه عالی ،خوشحالم که اینجام ، امیدوارم همه به زودی زود به ارزوشون برسن

عزیزم یه چیزی رو حالت طبق تجربم میگم نمیدونم شامل حالت میشه یا نه....ببین من دو تا انتقال منفی داشتم ...

والا دکتر جدیدم با توجه به وضعیت بهم پیشنهاد داد مجدد از خودمون جنین تشکیل بدیم و بدیم برای بررسی ژنتیکی و تعیین سلامتشون تا بفهمیم مشکل از اوناست یا بدن من!  

چون تو ازمایش ایمنی انتقادی مشکلی نبود با این حال بهم سرم دادن که جواب نگرفتم،  جواب هیسترو هم خوب بود،  فقط برای اولین بار توی این سالها که درمان میکنم ازمایش anti tpo هم خواستن که عددش 80بود یعنی 40واحد بالاتر از رنج نرمال،  TSH هم اینطور که تحقیق کردم بهتره 2/5 باشه که برای من 3/6بود باز هم از رنج آزمایشگاه پایین تره ولی ایده ال نیست،  فعلا بهم لووتیروتیروکسین 50 داده یک روز درمیون بخورم و ماه اینده برم تخمک کشی مجدد.  و به شرط سلامت جنین انتقال بدم. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

مثلا من خودم چون بار سوم همه کارها رو با هم انجام دادم نمیتونم با اطمینان بگم مانع اصلی کدوم بوده... ...

من همیشه رحم خوبی داشتم به قول دکترم رحم سه خطی و خوشگل!  می گفت جنینات زرنگ نیستن!  

دکتر جدیدم گفتن مورد داشتن خانم با ذخیره خوب خودش باردار نشده ولی با تخمک اهدایی شده.  و تخمک ارجحیت داره به جنین اهدایی. 

با توجه به این سابقه طولانی،  هر ماه فولیکول بالغ داشتن،  سیکل منظم و رحم خوب و باردار نشدن،  خودم فکر می کنم در نهایت نیاز به تخمک باشه. 

مگه این که صد درصد سلامت جنین تایید بشه و اونوقت بفرستنم دنبال رحم جایگزین... چون قطعا تو سیستم ایمنی من یه مشکلی بوده که با آزمایش های معمول تشخیص داده نشده! 

ره دراز است و مقصد بس بعید!  

تاپیک سال ۹۴ 

😨

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

چله دعای توسل 📋

شروع چله 3شهریور 404

پایان 12مهر404

1ـhappygirlss✅

2ـalaa✅

3ـسپیدار✅

4ـداداشم✅

5ـنهال6467✅

6ـمهربون21✅

7ـ5golnarges✅

8ـataitalbi✅

9ـ عبدالواحد✅

10ـzendgiman✅

11ـmmmmmmzzz✅

12ـ ثنا1994.✅

13ـمامان1هاکان✅

14ـآلا11543✅

15ـ سرونازززز✅

16ـfavali✅

17ـآلادیا✅

18ـ یاس5578✅

19ـستارهقلبمن✅

20ـراهله ۱۰۶۹✅

21ـآهسته✅

22ـ زهراعروس✅

23ــ مهتاب ۴۴۴✅

24ـمارپلهههههه✅

25ُـنیکاد✅

26ـزهره✅

27ـ آبجی زهره ✅

28ـشطرنجی✅

29ـzhian74✅

30ُـnooshabehgoon✅

31ـ هستی87✅

32ـshervin68✅

33ـ بهارنارنج-✅

34ـآرام ۶۸✅

35 ,پونه00✅

36ـpariiiii73✅

37ـzohrehjafari✅

38ـ-sharare-

39ـ۳شهربورم

40ـثنا 1994

41ـ علیانم و خودم.

🏵️🏵️

سه شنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

من همیشه رحم خوبی داشتم به قول دکترم رحم سه خطی و خوشگل! می گفت جنینات زرنگ نیستن! دکتر جدیدم گفتن ...

عزیزم چندبار انتقال منفی داشتی؟

کیفیت جنینات خوب بوده؟

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی و ربی من لی غیرک / خدایا شکر برای هدیه قشنگت

من خیلی دیر اومدم و نتونستم پیام هارو دنبال کنمکی باردار شده از بچه ها😍🤍این روزا گاهی سلین انقد اذ ...

سلام فاطمه جان خوبی عزیزم؟

سلین جان خوبه؟

ماشالا چه جیگر شده خدا حفظش کنه براتون

ممنون که به یاد من بودی احوال پرسیدی. به لطف خدا و دعای شماها منم بالاخره باردار شده انتقال پنجم و آخرین بسته جنینم بود الان 21 هفته هستم به شدت تو هفته های قبل حالم بد بود فرصت نشد بیام سایت ، ولی خدا رو شکر تا اینجا به خیر گذشته از اینجا به بعد هم محتاج دعاهاتون هستم

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی و ربی من لی غیرک / خدایا شکر برای هدیه قشنگت

عزیزم چندبار انتقال منفی داشتی؟کیفیت جنینات خوب بوده؟

من 3 بار تخمک کشی و مجموعا 5 بار انتقال داشتم

فقط انتقال اول بتا مثبت شد که افت کرد و از دستش دادم. 

والا دکتر و جنین شناس همیشه می گفتن جنینا عالیه. 

و هر بار تعجب می کردن چرا نشده. 

حتی بعد هیستروسکوپی... با رعایت تمام نکات ایمنی و انعقادی... 

حالا دکترم رو عوض کرده بودم که از یه مرکز دیگه جنین بگیرم، یک سری آزمایش ها رو تکرار کرد و پیشنهاد داد مجدد خودم تخمک کشی کنم و جنین ها تعیین سلامت بشن بعد انتقال بدیم ببینیم چی میشه.  

اگر نشد تخمک اهدایی بگیرم گفت گاهی پیش میاد خانم با تخمک خودش باردار نمیشه و با اهدایی میشه. 

این چه شانسیه اخه خدا

💔

والا دکتر جدیدم با توجه به وضعیت بهم پیشنهاد داد مجدد از خودمون جنین تشکیل بدیم و بدیم برای بررسی ژن ...

تی اس هاش برا این میگن زیر دو دو و نیم باشه برا اینه که اولش جنین از تیروئید مامانش استفاده میکنه و احتمال بالا رفتنش اوایل بارداری بالاست....

میگن پایینتر از رنج باشه که اگه بالا رفت نزنه از سقف بیرون....

نمونش من خودم....

قبل انتقال زیر دو بود دقیقا بعد مثبت شدن شد پنج و نیم....

فکر کن اگه از اول بالاتر بود احتمالا خیلی بالاتر میرفت....

البته برا همه قرار نیست حتما بالا بره اما مثلا من که کم کاری تیروئید داشتم برا من بالا رفته بود برا خیلیام بودن که بالا نرفته بود....

که یه ماه دکتر دوز لووتیروکسینم رو بالا برد تا بیاد تو رنج نرمال....