2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250260 بازدید | 695397 پست

دخترا 

استاد گفته هر چقدر تنبلی تخمدان بیشتر باشه گیر دادن به همسر بیشتر میشه‌

یعنی اگر تنبلی تخمدان درمان بشه خانم آروم تر و شاداب تره و به شوهرش گیر نمیده.

درمانش هم شربت خونساز مجموعه خودشون هست.

خونرسانی به رحم رو قوی میکنه.

حالا من استفاده کرده بودم

وسط سیکل رفتم سونو 

گفت آندومترش شفاف و عالی 

و فولیکول ۱۹ و نیم.

ماه گذشته بود البته.

کاش زودتر با این مجموعه اشنا میشدم.

😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خانمی که بخواد باردار بشه چی؟ یه دوستی بودن تو تاپیک با ۳نشده بود ای وی افش با دارو آورده بودن رو ...

نه عزیز منم تیروئیدم 1.7 بود دوبار انتقال منفی شد برا افراد غیر باردار زیر 5 در سه ماهه اول تا 4 نرمال در سهی1م1ن ماهه دوم تا 3.9 و کم کاری تیروئید باعث ناباروری نمیشه ولی میتونه باعث سقط بشه 

آنتی تی بی او بالا میتونه بدلیل بیماری خودایمن تیروئید باشه و خودایمنی میتونه باعث منفی شدن بشه

سلام عزیزمشماپریودشدی؟من ازشنبه که ازمایشم منفی شد داروهام وقطع کردم وهنوزنشدم،بعدمنفی شدن نباید دکت ...

سلام عزیزم من 5 روز بعد قطعش شدم و امروز دوممه 

نه لازم نیس بری 

دخترا استاد گفته هر چقدر تنبلی تخمدان بیشتر باشه گیر دادن به همسر بیشتر میشه‌یعنی اگر تنبلی تخمدان د ...

همون احسان امینیان سیاهدانه اگ فک میکنی با ی شربت خون‌ساز مشکل حل میشه بگیرمش 

کانال احسانیان عضو هستی؟حتما بگیرمن راضی هستم

میشه بگین کدوم کانال من شیر میدم میتونم استفاده کنم؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام، من سال 97 آی وی اف کردم، هزینه اش 6 میلیون بود فک کنم با دارو و اینا شد 12 میلیون. الان مجدد ت ...

الان در حدوده ۵۰هزینه عملاشه پانکچر و انتقال ،هزینه دارو ویزیت و...تا صد ملیونم میشه تو ابن سینا این حدودا میشه دیگه بستگی به مشکل خودت یا همسرت 

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

۳تا منفیوالا من ازمایش ژنتیک دادم گفت اکیهازمایش ایمنی دادم گفت شما آی وی آی جی باید میگرفتیتیروییدم ...

سلام عزیزم میخواستم بهتون بگم دکترتونو عوض کنید چون خیلی سهل‌انگاری کرده دکتر من خیلی به این مسائل اهمیت میده حتما همه این مسائلو بهشون بگید مرتب گوشزد کنید چون خیلی مهمه

دوستان تو رو خدا هر کی می‌دونه کمکم کنه ، شما قبل بارداری مامو گرافی و سونوی سینه دادین ؟ الان جواب سونوی من زده توده خوش خیم ، ۶ ماه دیگه سونوگرافی مجدد بشه ، این یعنی ای وی افم ۶ ماه عقب میوفته؟ 

دوستان تو رو خدا هر کی می‌دونه کمکم کنه ، شما قبل بارداری مامو گرافی و سونوی سینه دادین ؟ الان جواب ...

بایرد چند زده.؟ 

بستگی ب نظر دکترت داره ولی توده خوش خیم و فالو 6 ماه بعد بعید میدونم ای وی اف تو عقب بندازه