2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250260 بازدید | 695397 پست
خانمای گل تیرویید باید چند باشه برا قبل بارداری۳ونیم باشه دارو میخواد؟؟؟؟

مال من ۳/۶ هستش با آنتی تی پی او ۸۰ که ۴۰واحد بالاتر از رنج نرماله

سیکلای قبلی دارو نمی دادن. 

این سری از یک سیکل قبل تخمک کشی برام لووتیروکسین ۵۰ به صورت یک روز درمیان شروع کردند،  و گفتن سیکل انتقال هر روز باید بخورم دیگه نمی دونم همین دوز رو بده یا بالاتر. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

تیروئید در زنان غیرباردار زیر 5 نرمال و براش دارو نمیدن

خب خانمی که بخواد باردار بشه چی؟ 

یه دوستی بودن تو تاپیک با ۳نشده بود ای وی افش با دارو آورده بودن روی ۵٪ تا نتیجه گرفته بود

من سرچ کردم زده بود سه ماه اول باید حداکثر ۲/۵باشه. 

حس می کنم مال من نزدیک ۴بود انتقالام منفی میشد. 

اگه اینم نباشه واقعا نمی دونم چه خاکی به سرم باید بکنم🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خانمی که بخواد باردار بشه چی؟ یه دوستی بودن تو تاپیک با ۳نشده بود ای وی افش با دارو آورده بودن رو ...

من الان زدم چت جی پی تی

میکه برای کسی که اقدام به بارداری میکنه باید زیر ۲ونیم باشه وگرنه باردار نمیشه یا سقط میشه

منم ۴و نیم بود ای وی افم منفی شد

خودم میگم شاید برا همین باشه

این دکترا که هیچی رو بررسی نمیکنن

اینم خودم ازمایش دادم ببینم اگه دارو میخواد بگیرم بخورم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

من الان زدم چت جی پی تیمیکه برای کسی که اقدام به بارداری میکنه باید زیر ۲ونیم باشه وگرنه باردار نمیش ...

دقیقا خدا خیرشون نده

۵ ساله من دارم دور خودم می چرخم

همش می گفتن علت ناباروری ناشناخته است،  آخه مگه میشه خب طبیعی نشد جنین بلاست آزمایشگاهی با اون همه دارو چرا نمیشه. 

عزیزم داروی هورمونی سر خود شروع نکن..  حتما برو متخصص غدد تحت نظر باش،  چند تا انتقال منفی داشتی؟ 

من آخرین امیدم کنترل تیروئیده امیدوارم با این جواب بگیرم

اگه نشد باید تخمک بگیرم یا حتی رحم!  

دقیقا خدا خیرشون نده۵ ساله من دارم دور خودم می چرخمهمش می گفتن علت ناباروری ناشناخته است، آخه مگه م ...

۳تا منفی

والا من ازمایش ژنتیک دادم گفت اکیه

ازمایش ایمنی دادم گفت شما آی وی آی جی باید میگرفتی

تیروییدم خودم چک کردم

خب من دیگه جنین ندارم

من سابقه سرطان دارم

ذخیره تخمک ندارم

چرا وقت و پول و انرژی و جنین منو هدر میدین

به من گفت فلان آزمایش رو باییییید  بدی

رفتم دادم گفتم جوابشو نمیبینی گفت نه لازم نیس

واااااااا

خب ببین شاید یه مشکلی هست

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

۳تا منفیوالا من ازمایش ژنتیک دادم گفت اکیهازمایش ایمنی دادم گفت شما آی وی آی جی باید میگرفتیتیروییدم ...

اصلا درکی از مریض و شرایطش واینکه شاید دفعه بعدنتونه مجدد این مسیروبره ندارن

سلام، من سال 97 آی وی اف کردم، هزینه اش 6 میلیون بود فک کنم با دارو و اینا شد 12 میلیون. 

الان مجدد تصمیم دارم برم برای آی وی اف... متاسفانه بسته اضاف هم نداشتم 

سوال الان هزینه اش چقدر میشه 🤔

۳تا منفیوالا من ازمایش ژنتیک دادم گفت اکیهازمایش ایمنی دادم گفت شما آی وی آی جی باید میگرفتیتیروییدم ...

بس که ناباروری زیاد شده و سرشون شلوغ... 

اینام شدن کاسب و براشونم مهم نیست هزینه مادی و معنوی

و از همه مهمتر زمان و انرژی آدم که هدر میره.. 

منم جنین ندارم اخرین انتقالم تیر ۴٠۳ بوده،  چند دوره بعدش iui کردم که نشد،  دکترمو عوض کردم و بله تیروئید کم کار از آب دراومد،  هر چند می گن دلیل ناباروری نیست بطور قطعی،  اما تا اینجا ظاهرا گره کارم این بوده امیدوارم بشه این بار.  💔

اصلا درکی از مریض و شرایطش واینکه شاید دفعه بعدنتونه مجدد این مسیروبره ندارن

افرین

گاهیی میخواهی این مسیر و دوباره طی کنی ماه ها طول میکشه

الان برای من ۱۰ ماه طول کشید دوباره وارد سیکل بشم

😉

من الان زدم چت جی پی تیمیکه برای کسی که اقدام به بارداری میکنه باید زیر ۲ونیم باشه وگرنه باردار نمیش ...

من تیروییدم ک نرمال نبود و رو ب پرکاری شدید رفته بود و سیکل کنسل شد.زیر نظر دکتر غدد رفته بودم و ب سمت کم کاری رفته بود..

دکتر غدد گفت تا اون حد نرمال نرسه نباید کاشت انجام بدی.

چندماه زیر نظرش بودم و ب ۲ ونیم ایطو رسیده بود و من بدون هماهنگیش برا کاشت اقدام کردم و مثبت شدم و رفتم پیشش..گفت چرا اقدام کردی باید عدد ب ی حدی میرسید ک نامه اقدام بت میدادم..دیگه تا زمان زایمان زیرنظرش بود.و هرماه دوز داروها تغیر میداد

دکترفتوحی تخمک گیریش خوب بودمیگن دستشم خوبه تجربه ندارم.ازاطرافیانم ودوستام شجاعیان روبرای انتقال مع ...

دکتر عباسی با معذرت یک عدد دکتر گیج هست وهیچ براش مهم نیست فقط تعداد بالا ذیزش میکنه ولی رسیدگی هیچ اصلا گیجه ی جوریه بیخود وقتتو باهاش تلف نکن برای بیمار وقت نمیذاره فقط میگه برو هیسترو کن یا لاپاروسکوپی چون تخصصش هست