2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250241 بازدید | 695397 پست

چله  📖 سوره حشر

شروع چله ۷آبان

پایان چله ۱۶آذر

۱ عبدالواحد

۲ـzendgiman

۳.ـmmmmmmzzz

۴ـ ثنا1994

۵.ـمامان1هاکان

۶.ـآلا11543

۷ـ سرونازززز

۸ـfavali

۹ـآلادیا

۱۰ـ یاس5578

۱۱ـستارهقلبمن

۱۲ـراهله ۱۰۶۹

۱۳ـآهسته

۱۴ـ زهراعروس

۱۵ـ مهتاب ۴۴۴

۱۶ـمارپلهههههه

۱۷ـزهره

۱۸ آبجی زهره

۱۹ـشطرنجی

۲۰علیانم

۲۱ـ هستی

۲۲ـ بهارنارنج

۲۳ـآرام ۶۸

۲۴ , پونه00

۲۵شروین

۲۶اهسته

۲۷

۲۸

۲۹

۳۰

۳۱

۳۲

۳۳

۳۴

۳۵

۳۶

۳۷

۳۸

۳۹

۴۰

۴۱

🏵️🏵️

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

چله 📖 سوره حشرشروع چله ۷آبانپایان چله ۱۶آذر۱ عبدالواحد۲ـzendgiman۳.ـmmmmmmzzz۴ـ ثنا1994۵.ـمامان1ها ...

میشه اسم منم بنویسین

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمای گل من دیگه ناامید و داغون شدماینقدر فکر و خیال کردم قلبم درد میکنهبه خدا دهنم صاااااااف شده ت ...

عمیقا درکت میکنم

واقعا که سخته

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
خانمای گل من دیگه ناامید و داغون شدماینقدر فکر و خیال کردم قلبم درد میکنهبه خدا دهنم صاااااااف شده ت ...

آی آی آی 

منم خسته شدم

ولی ادامه باید بدیم

باید دوراز جون استخونهامون له بشه تا به موفقیت برسیم

موفقیت راه میانبر نداره

😉

خداروشکر عزیزم ایشالله چشم به هم بزنی ب موقع فارغ میشی و عید ارتش می‌بری این هفته های آخر خیلی مراقب ...

ممنون گلم،اره به خدا چالشای زیادی پیش رومه،فقط خدا به خیر کنه تا ۳۷ هفته رو پشت سر بزارم،میترسم زودتر از موعد به دنیا بیاد

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر عزیزم،انشاله این چند روزه باقیمانده هم به سلامتی بگذرونی،منم خیلی واژنم درد داره مخصوصا وقت ...

اختلافش با من دوهفته ایطو‌میفته..

بچه ها سالم بدنیا بیان این دردها رو با عذاب تحمل میکنیم..من از چندروز دیگه میرم پیاده‌روی.هفته دیگه نه ماهم تموم میشه

اختلافش با من دوهفته ایطو‌میفته..بچه ها سالم بدنیا بیان این دردها رو با عذاب تحمل میکنیم..من از چندر ...

طبیعی زایمان میکنی یا سزارین؟من سزارینیم احتمالا برای ۸آذر بهم نوبت زایمان بده

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طبیعی زایمان میکنم.از سزارین میترسم.منکه اولی طبیعی بود دومی رو هم طبیعی میارم..

سزارین از دردهای بعدش میترسم برا طبیعی زود سرپا شدم..

من چون طبیعیم.تاریخ مشخصی ندارم..ولی یروز قبل از اینکه نه ماهم تموم بشم.شروع میکنم..وقتی راه میرم انگار چندروزه سرپام ک ایقد خسته راه میرم