2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250260 بازدید | 695397 پست
اره ایندفعه بار سومه من ناچارم ب مسئولم و همکارام بگم چون وقتی نیستم روشون فشارکاریه باید بدونن چرا ...

انشالله خدا کمک کنه زودتر به خواسته قلبت برسی.

دخترا دست خودمون نیس این مشگلات 

در واقع یهود مارو به این شکل دراورده تا نسل کشی بشه .

😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سیکل دیگه شروع کردم نمیتونم نیمه تمام ولش کنم بیشتر ناراحتم دکترم بدون توجه به اسپرم چرا دارو مح ...

حالا که اینهمه دارو داده برو آی یو آی کن،حداقل اسپرم شستشو داده میشه، ماهم مشکل مورفو داریم متاسفانه طبیعی نمیشه

حالا که اینهمه دارو داده برو آی یو آی کن،حداقل اسپرم شستشو داده میشه، ماهم مشکل مورفو داریم متاسفانه ...

الان میشه نیمه کار بگم ای یو ای کنه؟داروهاش یکی هست؟

شست‌وشو بده دیگه مورفو بهتر میشه؟

الان میشه نیمه کار بگم ای یو ای کنه؟داروهاش یکی هست؟شست‌وشو بده دیگه مورفو بهتر میشه؟

بله اگه اشتباه نکنم داروهات در حد آی یو آی هست، با شست و شو سالمهارو جدا میکنن و تزریق میکنن

بله اگه اشتباه نکنم داروهات در حد آی یو آی هست، با شست و شو سالمهارو جدا میکنن و تزریق میکنن

آخه همسرم آزمایش داد حرکت ۴۰ بود مورفو ۲ و دی آف ای ۳۰

شست‌وشو هم که دادن حرکت شد ۹۵

مورفو بازم دو بود که

الان میشه نیمه کار بگم ای یو ای کنه؟داروهاش یکی هست؟شست‌وشو بده دیگه مورفو بهتر میشه؟

ببین من ذخیره کم دارم یعنی یک یا ۲ کلا فولی دارم دکت گفت ای یو ای امتهان کن گفتم چه ربطی داره گفت شانش همون یکی یا دوتا تخمکا بیشتر میکنه کلا ای سو ای درصدا بالا میبره به نسبت طبیعی

ببین من ذخیره کم دارم یعنی یک یا ۲ کلا فولی دارم دکت گفت ای یو ای امتهان کن گفتم چه ربطی داره گفت شا ...

الان این سری ای یو ای کردید؟

روز دوم پری دوتا فولی داشتید؟

چند ساله اقدام هستید؟

ای وی آف نکردید؟

مشکل اسپرم هم هست ؟

الان این سری ای یو ای کردید؟روز دوم پری دوتا فولی داشتید؟چند ساله اقدام هستید؟ای وی آف نکردید؟مشکل ا ...

نه مشکل  اسپرم نیست اره یعنی دو تا فولی بالغ بود و نه ای وی اق نکردم پارسال ای یو ای کردم گرفت اما افت بتا داشتم دیگه امتهان نکردم تا ماه اینده بی حرف پیش ان شا الله ای وی اف بیینم میشه انجام بدم