2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250241 بازدید | 695397 پست
خانمای گل دی اف آی چیه؟؟؟ و باید چند باشه؟؟؟

سلام

بایدزیر۱۵ باشه نرمال نباشه سقط میاره

من دوبار حامله شدم بتام افت کرد ورفت گفتن یکی ازدلایلش اینه البته خواست خدا روهمیشه الویت بدون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان  آزمایش ذخیره تخمدانم جوابش اومده ۰٫۴ دکتر گفت خیلی کمه و میگه از تخمک اهدایی استفاده کن ، حالا تا شنبه کلی بهم آمپول داده که دوباره آزمایش بگیره اگر نشد می‌ره سراغ تخمک اهدایی ، خیلی نا امیدم خیلی 

سلامبچه ها بتای من۵شنبه۰.۴ بود امروز۰.۶۵منفیه دیگه؟؟من داروهام وقطع کردم امروز۵شنبه ۱۴انتقال بود امر ...

فکر کنم منفیه

متاسفم

امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد

اینجا یکی از خوبیهاش اینه کسی دلداری الکی نمیده

هممون شرایط را کامل درک میکنیم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

یک نخود زاج سفید میزاری رو حرارت ذدگوب شه با روغن زیتون و عسل قاطی میکنی مث شیاف، واژینال میکنی

ممنون بابت توضیحاتت گلی🌹🌹🌹

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

سلام دوستان 

من بعد از یک هفته رفت و آمد  و آزمایش و استرس و...

سیکل انتقالم کنسل شد 

حتی برام آزادسازی هم زدن ولی دکتر گفت استرادیولت توی آزمایش کمه و باید بذاری یه دوره دیگه از اول 

خیلی خورد توی ذوقم 

خیلی افسرده شدم

بهم گفت آمپول آزادسازی که زدی برو زناشویی کن که این فولیکول از دست نره 

آخه دکتر حسابی من مشکل اسپرم دارم 

این مشکل رو نداشتم که الان اینجا نبودم چه زناشویی آخه؟؟

بازم اومدم به همسر گفتم ولی با اینحال روز دوم با هم سر خانوادش بحثمون شد و قهر کردیم و همون زناشویی رو هم انجام ندادیم خخخخخ  

حالا فقط امیدوارم خدا معجزه کنه و با یه بار زناشویی باردار بشم   

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر