2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250260 بازدید | 695397 پست
ان شاالله مثبت میشی😍😍😍من روز۱۳ ام

به سلامتی عزیز دلم....

منتظر بتای تپلتیم....

انشالله دو سه روز دیگه خبرای خوبتو میشنویم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تبریزتعریف دکتر حکیمی شنیدم عزیزم

فدات گلم.....

ممنون که جواب دادی....

حالا به دوستم میگم....

میگفت چند تا دکتر رفته فعلا نتیجه نگرفته....

حالا باز اینم بهش میگم....

ایشاللع تک تکتون یه معحزه شیرین بزودی بیاد تو دلتون مثل گل پسر فسقلی من که الان مردی شده برا خودش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات گلم.....ممنون که جواب دادی....حالا به دوستم میگم....میگفت چند تا دکتر رفته فعلا نتیجه نگرفته... ...

عزیزم خدا حفظش کنه، 

منم ۶هفتمه 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

من خیلی دیر اومدم و نتونستم پیام هارو دنبال کنمکی باردار شده از بچه ها😍🤍این روزا گاهی سلین انقد اذ ...

سلام عزیزم مرسى كه ياد منم بودى

بعد مدتها اتفاقى سر زدم خيلى خوشحالم برات كه بلاخره نتيجه اون همه زحمت و خون دل خوردن شده يه نى نى ناز خدا حفظش كنه برای تو و همسرت.

منم بعد يك سال دكتر عوض كردم و میخوام دوباره شروع كنم.

من نامه جنين اهدایی دارم از دو تا  دكتر، هم خودم خيلى خسته ام هم شوهرم، ذخيره تخمدانم هنوز خوبه ولى مورفولوژی همسرم ٥ بود كه شده ٣ متاسفانه.

تو آزمایش اخيرم تست Anti TPOازم خواستن كه بالاست، حس ميكنم ريشه مشكلم همينجاست عجيبه كه دكتراى قبلى اهميت ندادن، خلاصه هنوز آزمایشات جديد رو نبردم دكتر ببینه.  اصلا نمیدونم دادگاه رضایت بده به اهدايى برای ما يا نه.

سرتو درد نيارم خوش باشى با نى نى🥰😘

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه

اينجا يه مدت خونه دوم من بود 🫠😂 برگشتم بعد مدتها

يه سوال دارم كسى از آزمایش Anti Tpo سر درمياره؟ كسى اين مشكلو داشته قبل بارداری يا اى وى افش كه دارو مصرف كنه و حل بشه؟ 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشهاينجا يه مدت خونه دوم من بود 🫠😂 برگشتم بعد مدتهايه سوال دارم كسى از ...

خیلی بالا نیست فکر نکنم رو بارداری تاثیر داشته باشه اونم روی سقط شاید خیلی کم تاثیر داره تو اعداد خیلی بالا 

خود من بالا بود ولی دوبار طبیعی باردارشدم بدون مشکل  دکتر غدد گفت مشکلی نیست و همیشه مثبت می مونه این عدد فقط باید حواسم رو جمع کنم کم کاری تیروئید نگیرم 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

عزیزم شما یبار بعد انتقال منفی ای یو ای شدی یا طبیعی اقدام کردی؟من تخمک بالغ رو مدیون زندگی ایرانی و ...

من دو بار انتقال دادم منفی شد بعد خاستم ای یو ای کنم تخمک آزاد شد برام ای یو ای انجام نشد.... الانم تو سیکل انتقالم شنبه نوبت prp دارم دوشنبه انتقال

اصلاح سبک یعنی چیکار کردی؟ 

بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشهاينجا يه مدت خونه دوم من بود 🫠😂 برگشتم بعد مدتهايه سوال دارم كسى از ...

سلام عزیزم منم همین آزمایش رنج آزمایشگاه 56 بود مال من 60 بود ب زنان گفتم گفت اشکال نداره فک نکنم در این حد تفاوت مشکلی ایجاد کنه تو سرچام مورد دارا اونایی بودن ک بالای هزار بودن 

بازم بنظر من چون آنتی تی بی او بالا میتونه بدلیل بیماری خود ایمن باشه موقع انتقالت حتما ب دکترت بگو برات داروی ضعیف کننده سیستم ایمنی مث دگزا یا هیدروکلروکین یا تاکرولیموس بنویسه این آخری از همه قوی تره 

بی نهایت سپاسگزارم به دعای خیر شما و بقیه...این نهایت لطف شمارو میرسونه

ان شالله مثبتی 

مثبت فک کن 

مغزیجات و میوه میان وعده بخور

کوالی فول بجای اسیدفولیک بخور 

امگا3 هر سه روز یکی بخور 

ویتامین ای 400 هر روز بخور 

تخم مرغ اببز هر روز یکی دوتا بخور 

آب و نشاسته روزی دولی آن بخور 

کله باچه حتما بخور 

8 تا؟ مشکل رحمه یا جنین؟ Prpیا خراش یا چسب جنین یا سرم ای وی ای جی یا اینترالیبید هیچ کدوم امتحان نک ...

معلوم نیست گلم.گفتن دی ان ای اسپرمه که نرمال گفتن ممکن ژنتیک تخمک باشه که تخمک اهدایی دادن اونم نشد.پی ارپی.هیستروسکوپی .خراش.پردنیزلون بادوزای مخطلف انوکسان.استرادیول خارجی.فول دارو و سرم آی وی ای جی نشد که بشه 

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

سلامخوبیعزیزم من شبی یه شیاف پروژسترون دارم میخام ببینم ممکنه وسط سیکل پریود بشم؟۴ بار ای یو ای شدم ...

هر دوبار ای یو ای من شدم 

حتی انتقالای که دوز پرژسترونم کم بوده هم شدم 

من خیلی دیر اومدم و نتونستم پیام هارو دنبال کنمکی باردار شده از بچه ها😍🤍این روزا گاهی سلین انقد اذ ...

عزیز دلم من ی دلشکسته هستم کماکان 

إلهی شکر بابت سلین جون 

امیدوارم همیشه لبت خدون ودلت شاد باشه مهربون 

عزیزم خدا حفظش کنه، منم ۶هفتمه

ای جانم عزیزم.....

به سلامتی بغلش(شون) کنی.....

سلام عزیزم مرسى كه ياد منم بودىبعد مدتها اتفاقى سر زدم خيلى خوشحالم برات كه بلاخره نتيجه اون همه زحم ...

انشاءالله اینبار نتیجه بگیری عزیزم 

مورفولوژی 3/خوب عزیزم 

شوهر من 2با دارو میشه س وچهار 

یبار ب هشت هم رسید 

اگه واریکوسل داره تخلیه زود ب زود خیلی خوب براش.

نامه ی دادگاه راحت بهت میدن دفتر الکترونیک قضایی درخواستتون ثبت کنین بعد زمان دادگاه و کدوم دادگاه باید مراجعه کنین پیامک میشه براتون