2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250066 بازدید | 695391 پست
سلام مامان فاطمه خوشگلعکسای سلینو دیدم خدا حفظش کنه واستونالهی سه نفری بهترین و خوشترین لحظات زندگی ...

وااااااااااااااااااااااای 🥹 😍 الهی شکر خدا جواب صبوری هاتو داده 

انشالله بسلامتی فارغ بشی قشگم

ممنون بابت دعا خوبت

انشالله روزی همه دوستان 😘🥰

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیز دل خاله😍 قربوووونت برم دختر خوشگل. چقدر خوشحال شدم عکسای سلین گل رو هم گذاشتی😍😍 خدا حفظ ...

دورت بگردم خاله جووون😍

انشالله خوبی ها و مهربونی هات توشه ی اخرتت بشه قشنگم

انشالله خدا جواب صبوری هاتو بده

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وااای الهی فدات شم دختر زیبااا 😘😘🩷خوش آمدی به دنیاااا مامانت خیلی منتظر آمدنت بووود شکر که امدی � ...

🥹💖

ممنون عزیز دلم برسی ب آرزو های قشنگت 

عزیزم شما باای یو ای باردار‌شدی یا ای اف.؟ کسی بوده اینجا باجنین فریز باردارشده باشه؟

من با iui عزیزم

ولی خیلیا بودن ک با جنین فریز شده باردار شدن

عه من شمارو یادمهخدا حفظش کنه براتونچشم بد ازش دوربرای ماهم دعا کن

قررررربونت 😘 انشالله قسمت همه دوستان 

سلام مامان پاتی خوبی فسقلی من خوبه عکس فسقلیت ذخیره کردم تو گوشی هر بار نگاش میکنم عشق میکنم اصلا، م ...

وای قشنگم🥺🫂 تسلیت میگم جای پدر تو بهشت همنشین ائمه باشن عزیز

دورت بگردم عکس میفرستم تا انگیزه بشه میدونم راه خیلی سختیه چه میشه کرد تقدیر و سرنوشت ماها هم اینطور بوده

مهم اینه آخرش میرسیم ب خواسته هامون

انشالله در سلامت کامل باشی عزیزدلم

شیرخشکی برا زمانیکه خوبه ک بذارین پیش کسی .تا بری جایی کاراتو انجام بدی..راحتی دیگه..نه هنوز فارغ نش ...

واااای من دلم رفت که😍😍😍

فکر کنم الان دیگ بسلامتی فارغ شدی😂 اخه از آخرین بار ک اومدم یکماه گذشته🙈

اسمشو چی میزاری😍 نامدار باشه عزیزم 

صورت دختر قشنگمم ببوس با اون دلبری هاش وروجک خاله رو

دوباره بیفت دنبال همون اهدایی.بگو عجب دختری بم دادی😀قشنگم فقط ریلکس باش ببین چی میشه.شاید خدا خواست ...

منم هرچی تو تقدیرم باشه 😍 همش ب سعید میگم تورخدا دومی رو زود اقدام کنیم میگه نه زوده چند سال دیگ 

میدونی ماها از بس سختی کشیدیم حتی اگ طبیعی 4 قلو باردار بشمم خر ذوق میشم.

واکسن زدم اره بچم اذیت شد سر بی تجربگی من 

خاله جون من شبا تخت میخوابم تا صبح ولی همش طول روز گریه میکنم مامانم نمی‌رسه هیچ کاری بکنه

یه مدت از همه میترسید گریه میکرد بغل خودم ساکت میشد تازه یکم خوب شده 

فرض کن از بابام می‌ترسد گوله گوله اشک می‌ریخت 🫠

دیگه شبیع دوتاتون میشه..مثلا قیافع من با خانواده شوهرم خیلی فرق داشت.ولی وقتی عروسشون شدم.خیلیا بم گ ...

اره واقعا خیلی عجیبه الان دقیقا منو سعید از نظر چهره ای هم شبیه هم شدیم 

اي جااااااانم ماشاللهخدا حفظش كنه برات و عاقبت بخير باشه☘️🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️

ممنون عزیییییزم

سلام عزیزم مرسى كه ياد منم بودىبعد مدتها اتفاقى سر زدم خيلى خوشحالم برات كه بلاخره نتيجه اون همه زحم ...

قربونت برم انشالله اینبار که خواستی جواب منو بدی با خبر خوش بدی😍 خبر بارداری تو بهمون بدی قشنگم

ممنون از دعای خوبت

انشالله همه چی درست میشه 

دکترا جدیدا جوری شدن که ادم افسوس میخوره🫠