2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250168 بازدید | 695391 پست
سلام عزیزم ان شاء الله مثبت بشی عزیزم کله باچه حتما بخور کوکو اسفناج حتما بخور ماکارونی هم بخور روز ...

سلام عزیزم

من دیروز رفتم سونو

مجدد پاپ اسمیر گرفت .گفت بعد سقط باید پاپ بدی .بخاطر التهاب

پاپ اسمیر قبلی برای ۸ ماه پیش بود

بعد یه فولیکول ۱۷ داشتم روز ۱۳ سیکل 

گفت دو روز بعد بیا سونو

گفت میتونی ای یو ای کنی تا شانس تو امتحان کنی 

😉

ای جونم 😍 چه خبر خوبی انشالله بهترین ها برات رقم بخوره قشنگم و سالم بغل بگیریش مبارکت باشه روزی همه ...

ممنون عزیزم،انشاله🙏

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی سلین همه میگن شبیه منه 😁😎این عکس های پایینی منم بالایی سلین

عه من شمارو یادمه

خدا حفظش کنه براتون

چشم بد ازش دور

برای ماهم دعا کن

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

خانمای گل من دور نافم کامل کبوده بخاطر انوکساپارین

رو کبودی ها میتونم باز تزریق کنم؟؟؟؟؟

من روز۶ انتقالم

دارم دیوونه میشم

چرا روزا نمیگذره؟

این وسط شوهرم و دخترمم بدجور سرماخوردن

روحیه ام داغون شده

من همچنان میام از خودم میگم

به کسی نگفتم آی وی اف کردم و تو شهر غریبم

شوهر و بچم سخت سرماخوردن

منم اخلاقم شده عین سگگگگگگ

اصلا نمیدونم چمه

یعنی اون روز که سرطان داشتم و ناامید از دنیا بودم این شکلی نبودم

هر کی هرچی میگه قشنگگگگگ پاره اش میکنم

دست خودم نیس😭😭

هیییییچ علایمی ندارم جز درد زیر دل که از لحظه اول داشتم

دارم خودمو خل و چل میکنم

آهان راستی این آخرین امید ماست

به زور اجازه آی وی اف گرفتم از دکتر سرطانم

شوهرمم به زور راضی کردم

اگه نشه هم دیگه برنامه جلوگیریه و رضا شدن به اینکه قرار نیس دیگه بشه تا ابد

تا الان تو این سالها هرکاری بوده و شده کردم

از دوا درمون گیاهی و بادکش و زالو و حجامت و داروی گیاهی تا آی یو آی و آی وی اف و فلان

از نذر و ختم و چله تا توسل و توکل و زاری به درگاه این امام و اون امام زاده

خلاصه بگم این آخرین تیر ترکش منه

اگه بودین و خوندین برام دعا کنین شده حتی یه صلوات

ماچ به کله تون🌹🌹

دوستان عزیزم اگر کسی میدونا جوابم رابده انتقال جنین با جنین فریز فایده داره یانه؟ تعیین جنسیت باجنی ...

تعیین جنسیت رو نمیدونم ولی خیلیا با جنین فریز مامان شدن منم جنینم چهار ماه فریز بود انتقال دادم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا سامیارم سنه امانت🥹😍😍

سلام عزیزم. اون دوبار که انتقال دادید تعیین جنسیت هم انجام دادی؟ اصلاح سبک چیا رارعایت کردید؟ منم جن ...

نه عزیزم تعیین جنسیت نکردم مرکزم دولتی بود انجام نمیداد

اصلاح سبکمم اصلاح سبک ماما تاجیک تو اینستاست

اسم پیجش. bardari_flora

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

نهبه شدت به بی بی چک بی اعتمادمانشالله چهارشنبه میرم آزمایشمن مرکز ناباروری قم هستم

مثبت شدی بسلامت؟؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام ممنون میشم منو اد کنید تو گروه تلگرام ،

سلام شما بارداری؟ هفته ی چندی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم