2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250358 بازدید | 695400 پست
دیگه دارم میخورم..همی دوهفته بگذره دیگه بچه یکم وزن هم بگیره..امروز ۳۴ هفته و ۴ روزمه..اگه بدونین چق ...

سلام ماهور جان خوبی ،گل دخترت خوبه؟چند هفته ای الان؟ بیا از خودت خبر بده ؟زایمانت کی میشه به سلامتی؟

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینال اف ۹۰۰ دونه چنده خانما برای من ۳ تا نوشته با بیمه تامین اجتماعی هستم

سلام من دیروز گرفتم اتفاقا 

این فاکتورش با بیمه ۱۶۷ شده دونه ایی. 

من با ۴ تا hmg کلا ۳۰۰ دادم

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

سلام بچه ها به نظرتون قبل انتقال پاپ اسمیر واجب؟؟آخه من میترسم برم از جوابش نمیدونم چرا نرفتم

آخ دکتر من اونروز سریع که معاینه کرد ازم پاپ اسمیر گرفت

بخاطر دستمزدش 

من پارسال داده بودم

گفت واجبه بعد سقط

😉

سلام بچه ها به نظرتون قبل انتقال پاپ اسمیر واجب؟؟آخه من میترسم برم از جوابش نمیدونم چرا نرفتم

آخرین بار کی رفتی؟

به من گفتن جواب پاپ اسمیر باید حتما داشته باشی

ولی یه نگاهم به جوابش ننداختن بگن خوبه یا بد

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

خانمای گل ما که مثلا تو اقدام حساب میشیم میتونیم ماینوکسیدیل استفاده کنیم یا خطرناکه؟

من رسما کچل شدم دیگه

ریزشمم هورمونیه

و هم اینکه بخاطر استرس اینقدر پوست سرم با ناخن کندم دیگه مو به سرم نمونده

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

سلام

من واردسیکل که شدم بهم گفتن هم پاپ اسمیرباید بدی هم مشاوره قلب، ولی وقتی به دکترم گفتم چون دیگه واردسیکل شده بودم گفت نرو پاپ اسمیر خوب نیست ولی برای احتیاط برای عفونت بهم دارو وامپول داد ک اگه چیزی هست رفع بشه 

به سلامتی شروع کردی عزیزم؟

سلامت باشی عزیزم

آره از روز دوم گفته سینال رو ۲۴ درجه بزنم شنبه برم سونو کنه. 

گفتم بهش گونال اف بده، گفت نمیخواد ذخیره ات خوبه. 

خودت چی کار کردی؟  

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

سلامت باشی عزیزمآره از روز دوم گفته سینال رو ۲۴ درجه بزنم شنبه برم سونو کنه. گفتم بهش گونال اف بده، ...

انشاالله که خیره عزیزم

راستش منم چندتا الدی خوردم بعد یادم افتاد دوباره اگه الان برم نمیتونم کارمو تعطیل کنم و اون دو هفته رو خونه استراحت کنم، ناچار شدم صبر کنم تا عید و فروردین اردییهشت برم، کلی هم مونده تا اون موقع، خدا کنه شرایطم بدتر ازاین نشه