2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250238 بازدید | 695397 پست

[QUOTE=395833675]امروز روز۸انتقاله من دارم خل میشم خدایا به دادم برس[/QU

ببین الان ی چی بیدا کردم توسل ب بی بی شریف دختر امام حسن مجتبی برای حاجت روایی ایشون ب طبیب ال الله معروفم در عراق

توسل ب بی بی شریفه

100 تا صلوات

یک حمد 

3 توحید 

یک یاسین

یک دعی توسل 

یک زیارت‌ عاشور

یک حدیث کسا

و دو رکعت نماز حاجت همه رو هدیه کن ب این بانوی بزرگوار ان شاء الله مثبت بشی گلم برا منم دعاکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=395833675]امروز روز۸انتقاله من دارم خل میشم خدایا به دادم برس[/QUببین الان ی چی بیدا کردم توس ...

دستت درد نکنه

امشب میخونم بلکه دلم آروم بگیره

حاجت روا باشی گلم🌹🌹

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

عه چ عالی خودتم نزدیکی داشته باش شب درمیون ان شاء الله ک مامانی گلم

روز۱۳ اتفاقی رفتم .سونو کرد گفت فولیکول۱۷.

روز ۱۴ هم رفتم شد ۱۹

برام عجیب بود این سایز فولیکول

گفت شب اچ سی جی بزن .پنج شنبه ساعت ۱۰ زدم

و شنبه ساعت ۱۰ ای یو ای شدم.

😉

روز۱۳ اتفاقی رفتم .سونو کرد گفت فولیکول۱۷.روز ۱۴ هم رفتم شد ۱۹برام عجیب بود این سایز فولیکولگفت شب ا ...

ان شالله ک خيره 

این خودش نشونه اس بی هوا رفتی و دو روز بعد آی یو آی شدی ب ف ال نیک بگیر و مثبت فک کن ان شاء دوقلو بشه برات

من خیلی دیر اومدم و نتونستم پیام هارو دنبال کنمکی باردار شده از بچه ها😍🤍این روزا گاهی سلین انقد اذ ...

سلام مامان پاتی خوبی فسقلی من خوبه عکس فسقلیت ذخیره کردم تو گوشی هر بار نگاش میکنم عشق میکنم اصلا، منم بعد از فوت پدرم درد سینه اذیتم میکردم رفتم سونو گفتن برید سه هسش نگران شدم رفتم مامو گفتن دو الان دارو میخورم بعد میخوام خدا قسمت کرد امروز یا فردا برم دندونپزشکی یه چند تا از دندونام افتصاحه وضعش رفتم همزمان با مامو پاپ اسمیر اونجا همون اول گفتن سقط داشتی نمیدونم مگه میشه فهمید ،خلاصه اندر خم یه کوچه م ،دل و دماغ ندارم ،مگه اینکه هر از گاهی بیام اینجا و دخترا یه دعوام کنن تا موتور فعالیتم شروع به فعالیت کنه ،تو چطوری مامانی خوبی 

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

من استرس افتاده به جونماگه نشه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟چجور باهاش کنار بیام؟؟؟؟؟؟میدونم خواست پروردگاره چه بش ...

عزیزم انشاالله که مثبت میشه ولی مگه یه فرشته نداری شما؟! خدا حفظش کنه برات...پس امثال من چی بگیم که اصلا نداریم و نمیشه که نمیشه! 

عزیزم انشاالله که مثبت میشه ولی مگه یه فرشته نداری شما؟! خدا حفظش کنه برات...پس امثال من چی بگیم که ...

خدا ان شاالله به همه منتظرا ببخشه

ولی از بس تو این چندین سال سختی کشیدم تحمل نشدن هیچ چیزی رو ندارم

افتادم سر لج

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

سلام میشه بی زحمت مراحل ای یو ای و هزینه اش رو بگین برام

هزینه ای یو ای چقدر زیاد شده

۴ و ۴۰۰ هزینه دکتر

۴ و ۶۰۰ هزینه ازمایشگاه

دوتا امپول اچ سی جی هم یه تومن دادم.

خیلی گران شده

😉