2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250244 بازدید | 695397 پست
ماهوری سلین قشنگ تر از ژن منو شوهرمه🙈دلم میخواد دومی رو هم اهدایی بگیرمالبته که هرچی تو تقدیرم باشه ...

دوباره بیفت دنبال همون اهدایی.بگو عجب دختری بم دادی😀

قشنگم فقط ریلکس باش ببین چی میشه.شاید خدا خواست و زودی باردار شدی..

من بادکش رفتم و همون ماه باردار شدم.ولی قرص ویتامینم میخوردم.

بخدا ایقد خداروشکر میکنم بابت نی نی دومی..درسته اذیت میشم ولی باعث نمیشه ک بگم وای برا چیم بود..

واکسن چهارماهگیشو زدی ؟ اذیت شده؟ 

خواب خودت چطوره.سلین خاله شبا خوب میخوابه؟

بقول مامانم سلین شبیه منه ولی از من خوشکلتره😂حیف نمیشه عکس بدم میترسم یه وقتی شناسایی بشمهرچند که ا ...

دیگه شبیع دوتاتون میشه..

مثلا قیافع من با خانواده شوهرم خیلی فرق داشت.ولی وقتی عروسشون شدم.خیلیا بم گفتن چقد شبیع شون شدی.😀😀😀

عجیبه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم خیلیییییی

اره گلم معمولا نشثن میده بی بی چک ولی خدایی نکرده منفی بود نترس هنوز جا امید هست اگر میدونی یک در قد منفی میشه حالت بد میشه نزن اما من جات بودم میزدم احتمال میدادم ۴روز زودتر خوشحال بشم خودش خیلی

اره گلم معمولا نشثن میده بی بی چک ولی خدایی نکرده منفی بود نترس هنوز جا امید هست اگر میدونی یک در قد ...

بازم میترسم

منفی شه خیلی خودمو میبازم😂😂😂

کولی ام یخته😃

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

پس نزن چون شاید خطا بده حالت بد بشه اما معمولا نشون میده چون

اره صبر میکنم

امروز یازدهم بود

دیگه توکل به خدا

هرچی خدا بخواد همون میشه

من خودمو پاره هم بکنم فرقی نداره

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

انشاالله گلم..ریلکس باش همه چیز خوب میگذره

سلام عزیزم خوبین شما

تو راهیت خوبه

چند هفته ای؟ دخترت خوبه؟

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻