2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و شوهرم😏

352 بازدید | 16 پست

زنگ زده بود ب شوهرم 

همیشه یجوری عادی حرف میزد

حالا ک بامن قهره زنگ زده ب شوهرم میگ جون هرکی ک دوس داری فلان چیزو بیار برام

ینی چی خب

شوهرم مگ کیو دوس داره؟

انقدم با محبت حرف میزد باهاش😕😏

مثلا میخواد منو بسوزونه که پسرم بخاطر حرفای تو بامن بد نیس

کور شه هرکی نخواد 

ولی میخوان منو حرص بدن بدم میاد

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کار به دعوای عروس مادرشوهری ندارم و دراین مورد قضاوتی نمیکنم .. اما راجب رفتار پسر مادری توروخدا به خودتون بیاین مادرشه یک عمر زحمتش کشیده از استراحتش از همه چیزش زده بخاطر علاقه ی به بچه ش ، چرا توقع دارین چون باشما خوب نیست پس به مادرش هم باید کم محل کنه و یامادرش نباید بخلطر شهر شما به پسرش محبت کنه

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
من کار به دعوای عروس مادرشوهری ندارم و دراین مورد قضاوتی نمیکنم .. اما راجب رفتار پسر مادری توروخدا ...

چون نمیذارن من مادرمو ببینم حتی باهاش حرف بزنم

خب مادر من زحمت نکشیدع؟

شوهرم سر کینه ش که چون منو نمیدادن بهش لج کرده نمیذاره با مادرم ارتباط بگیرم ننشم از اونور پرش میکنه

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون نمیذارن من مادرمو ببینم حتی باهاش حرف بزنمخب مادر من زحمت نکشیدع؟شوهرم سر کینه ش که چون منو نمید ...

واقعا میگی؟؟؟؟؟؟

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چون نمیذارن من مادرمو ببینم حتی باهاش حرف بزنمخب مادر من زحمت نکشیدع؟شوهرم سر کینه ش که چون منو نمید ...

تو چه دلی داری که با همچین مردی موندی

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

منم باهاش قهرم میخواد بترکه 

گفتم تا تو باشی یبار دیگه زبون درازی نکنی برا من 

چند روز پیش هر چی زنگ زد جوابشو ندادم بهش محل هم نمیدم 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

می خوان تو رو تنها و بی کس گیر بیارن که هر کاری خواستن سرت دربیارن 

منم یه مدت مادرشوهرم همین کار می کرد عمدا یه جوری پنج شنبه و جمعه ها و روزتای تعطیل ما رو پر می کرد تا من نتونم بچه ام ببرم خونه مادرم.   یه بار که حواسش نبود و جلو خودم گفت تازه فهمیدم اینها دیگه چه ذاتی دارن!  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!