2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250237 بازدید | 695397 پست

من خیلی دیر اومدم و نتونستم پیام هارو دنبال کنم

کی باردار شده از بچه ها😍🤍

این روزا گاهی سلین انقد اذیت میکنه  شب که میشه باتری وجودم تموم میشه از خستگی گریه میکنم

نبود منو ببخشید اما همیشه به یادتونم💖

منتظر خبر های خوبتون هستم💗

بچه ها اگ پیامم منو دیدین از خودتون یه خبر بهم بدین

البته همه اسامی رو متاسفانه حضور ذهن ندارم... 

نسا . الا(خاله جونم). شیلا. س۱۳۶۷. داداشم. خدایاتومیدانی. سارایی. ماهیا. favali. یامنان. نهال. رادیس . گندمک. شیوا. Rose710. ژیان. ارکیده . اترین. سپیدارجوجو. اواجووون.  پونه . پانیذ. شطرنجی. زلیخا. افت. سهیلا جون. قاصدک بیخبر. سارایی. اتی‌. happy.  رازلیلا. خب چی بشه. بهاره. فطرس. زهرابانو. زهراعروس. و......

بقیه اسامی یادم نمیاد 🥲🥲🥲

جودی جان . مهدیه جون . و... 

لطفاً یه شرح حال بدین بهم دلم براتون تنگ شده 

ماهور جان هم که خبر دارم تاحدودی😍

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دیر اومدم و نتونستم پیام هارو دنبال کنمکی باردار شده از بچه ها😍🤍این روزا گاهی سلین انقد اذ ...

سلام مامان فاطمه خوشگل

عکسای سلینو دیدم خدا حفظش کنه واستون

الهی سه نفری بهترین و خوشترین لحظات زندگی رو باهم تحربه کنین

من بعد از دومین انتقال منفی رفتم هومیوپاتی و اصلاح سبک شروع کردم بعد پنج ماه طبیعی باردار شدم(تاحالا طبیعی نشده بودم دخترمم با ای وی اف دارم) ولی خب پوچ بود و سه ماه پیش سقط شد

یک ماه جلوگیری کردم و دومین ماه اقدام خداروشکر طبیعی باردار شدم

الان تو هفته ۶ ام

برام دعا کن همه چیز خوب پیش بره و صحیح و سالم باشه

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

چله دعای توسل 📋

شروع چله 3شهریور 404

پایان 12مهر404

1ـhappygirlss✅

2ـalaa✅

3ـسپیدار✅

4ـداداشم✅

5ـنهال6467✅

6ـمهربون21✅

7ـ5golnarges✅

8ـataitalbi✅

9ـ عبدالواحد✅

10ـzendgiman✅

11ـmmmmmmzzz✅

12ـ ثنا1994.✅

13ـمامان1هاکان✅

14ـآلا11543✅

15ـ سرونازززز✅

16ـfavali✅

17ـآلادیا✅

18ـ یاس5578✅

19ـستارهقلبمن✅

20ـراهله ۱۰۶۹✅

21ـآهسته✅

22ـ زهراعروس✅

23ــ مهتاب ۴۴۴✅

24ـمارپلهههههه✅

25ُـنیکاد

26ـزهره

27ـ آبجی زهره 

28ـشطرنجی

29ـzhian74

30ُـnooshabehgoon

31ـ هستی87

32ـshervin68

33ـ بهارنارنج-

34ـآرام ۶۸

35 ,پونه00

36ـpariiiii73

37ـzohrehjafari

38ـ-sharare-

39ـ۳شهربورم

40ـثنا 1994

41ـخودم

🏵️هر عزیزی مایل اسمش تو لیست باشه تک کنه 🏵️

چهارشنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

من خیلی دیر اومدم و نتونستم پیام هارو دنبال کنمکی باردار شده از بچه ها😍🤍این روزا گاهی سلین انقد اذ ...

سلام عزیز دل خاله😍 قربوووونت برم دختر خوشگل. چقدر خوشحال شدم عکسای سلین گل رو هم گذاشتی😍😍 خدا حفظش کنه جیگرو. عاقبت بخیر و خوشبختی شو ببینی عزیزم

قربونت منم خوبم. فعلا همینجوری دارم میگذرونم تا ببینیم خدا چی میخواد ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام از چهارماهگی 🥰 خاله ها من خیلی دوستتون دارم

وااای الهی فدات شم دختر زیبااا 

😘😘🩷خوش آمدی به دنیاااا مامانت خیلی منتظر آمدنت بووود شکر که امدی 😘😘😘🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷

سلام مامان فاطمه خوشگلعکسای سلینو دیدم خدا حفظش کنه واستونالهی سه نفری بهترین و خوشترین لحظات زندگی ...

سلام عزیزم. اون دوبار که انتقال دادید تعیین جنسیت هم انجام دادی؟ اصلاح سبک چیا رارعایت کردید؟ منم جنین فریز دارم تردید دارم که تعیین جنسیت انجام بدم یانه. هزینه هاخیلی بالاست

❤️❤️

سلام قشنگم چخبررررر 😍😍😍من آره گلم از طریق iui باردار شدم ولی دفعه دوم دفعه اول هم رعایت نکردم ( د ...

عزیزم شما باای یو ای باردار‌شدی یا ای اف.؟ کسی بوده اینجا باجنین فریز باردارشده باشه؟ 

❤️❤️