2777
2789
عنوان

شوهرم گفت برو خونه ی بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 64 پست
وقتی میگه برنگرد نمیخوامت چرا برم ،تا تقی ب توقی میخوره دستمو میگیره پرت میکنه راه پله میگه سیکتیر ک ...

همون موقه ک مینداره بیرونا ا نموقه ب پلیس زنگ بزن گزارش کنه بعد برو .

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب مامانم گفتم میخوام جدا شم بابامم هنوز خبر نداره ،بابامم بیکاره 🥲داداشام کارشون خوابیده موندم چجور ...

ولی طلاق خیلی سخته 

خیلی زیاد 

ببین من ازش بریده بودم متنفر بودم دوسش نداشتم 

ولی میگم کاش به خاطر بچم تحمل میکردم 

اگ میدونی درست میشه بمون زندگیتو ول نکن هیچ زمانی 

من واقعا چیزی درست نمیشد 

خودشم نمیخواست درست بشه میگفت من درست نمیشم

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
صد درصد د لیلی داره .همینطوریه همینطکری نمیشه که .خودشم چرا شوهرتو گذاشتی رفتی ؟اصلا شوهراتونو تنها ...

خودش گفت من هردوسه هفته یبار میام دوسه شب میمونم خونه ی بابام ،اونم سرکارمیره دیروز گفتم ما بریم گفت برید منم خیالم راحت باشه اونجا آروم تره وبقیشم ک گفتم 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
میدونم جاش نیست اما شماره دعانویسی ک دوستان بهت دادن رو امتحان کردی؟ خوب بود.

ن امتحان نکروم 

خودش گفت من هردوسه هفته یبار میام دوسه شب میمونم خونه ی بابام ،اونم سرکارمیره دیروز گفتم ما بریم گفت ...

متوجه شدم ولی تا حد امکان شوهراتون تنها نزارید خودشم تو این اوضاع🙂

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊

منم لبریز شدم ارش بریدم ازکنایه هاش ازتوهین هاش ب خودمو خانوادم ازهمیشه عصبانی و طلبکار بودنش از روا ...

والا تو این یه موضوع ک نوشتی

شما مقصری

چرا حرف زور میزنی آخه

ینی چی ول کنیم بریم یه جای دور!

ینی کل خانواده اون و شوهرت باید زندگیشون رو ول کنن با شما بیان یه جای دور؟!

اونام پدرمادرشن نمتونه ک ولشون کنه بره

چرا بین خانواده ش و خودتون قرارش میدی

اونم با چ لحن و ادبیاتی

نفرت از کلماتت میباره نسبت بهش

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

ب مامانم گفتم میخوام جدا شم بابامم هنوز خبر نداره ،بابامم بیکاره 🥲داداشام کارشون خوابیده موندم چجور ...

فعلا حرف طلاق رو نزن مهریه بذار اجرا 

و ب شوهرت و خانوادخ ش پیغام پسغام بده 

نذار روز خوش ببینن 

بگو بچه تونم بیایین بردارین ببرین من نمیشینم بچه بزرگ‌کنم....

والا تو این یه موضوع ک نوشتیشما مقصریچرا حرف زور میزنی آخهینی چی ول کنیم بریم یه جای دور!ینی کل خانو ...

میگی چون من میترسم

اونهمه ادم باید خونه زندگیشون ول کنن منو ببرن ی جای دور

اگه همه دعواهاتون سر این بی منطقی و لوسی و تلخ زبونی شماس

ک خب شوهرت واقعا حق داره خسته شده باشه

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

ولی طلاق خیلی سخته خیلی زیاد ببین من ازش بریده بودم متنفر بودم دوسش نداشتم ولی میگم کاش به خاطر بچم ...

بچم روانی شده ازبس توخونمون دعواس همیشه هم میگه تقصیر توه بعدش ب گوه خوردن میفته ،قبلاهم ب ننه ی حروم زادش نمیگفت حرفای خونرو الان میره همرو تعریف میکنه اونم پرش میکنه خدا لعنتش کنه ،تویه ساختمونیم میبینمش حالم بهم میخوره ازش

فعلا حرف طلاق رو نزن مهریه بذار اجرا و ب شوهرت و خانوادخ ش پیغام پسغام بده نذار روز خوش ببینن بگو بچ ...

دقیقا هدفم همینه ،مامانم نمیزاره پسرمو بفرستم 

عزیزم من تقریبن خوندم تاپیکاتو هم خودت مقصری هم شوهرت

بنظرم تا دیر نشده ی فکری بکن یا خودتو تغییر بده یا ی تصمیم جدی بگیر  اینک هردو هفته بری خونه مادرت و اونم نیاد چن شب تنهاش بزاری اشتباه بوده و هست با خودش میرفتی میومدی میدید ت نمیری میومد اونم سر میزد میرفتین خونه یا با ی خط دیگ پیام دادی و گفتی خودتی اینا اشتباهن خواهرانه بهت گفتم چون خودمم مشکلات مشابه خودت داشتم و اشتباه کردم 

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌

ی ذره امون بده،ینی انقد پاشوندن زندگی واستون راحته با دوتا حرف ب فکر جدایی میفتین؟الان هزارتا فشار رو آدمه نمی‌فهمه چی ب چیه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁