2777
2789
عنوان

شوهرم گفت برو خونه ی بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 64 پست

من مث بقیه نمیام نظر بدم ندونسته میرم میخونم تاپیکارو تا ی چیزی دسم بیاد نظر بدم و راهنمایی کنم ی طرفه قاضی نمیشه رف مسلمن دو طرفس شاید اونم دلیلی داره و صد البته میدونم توام دلیل خودتو داری ولی برگرد خونه بگو ت نمیخای برو دادخواست طلاق بده اینجا خونه منه و ترک نکن خونه رو ک بر علیه ت میشه همچی

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تقریبن خوندم تاپیکاتو هم خودت مقصری هم شوهرتبنظرم تا دیر نشده ی فکری بکن یا خودتو تغییر بده ...

بخدا ازبس توفشار میزاره منو هیچ وقت نشده بشینم باهاش عین آدم صحبت کنیم،نمیگم من اشتباه ندارم کلی اشتباه دارم ولی توقع داره من همیشه و همه جا تو همه چی پشتش باشم و خودش همیشه تنخام بزاره ،بخدا یبار نشده یجا منم عین زنایه شوهرداربرم و بیام همیشه و همه جا تنهام سمت خونه ی بابام ،دقیقا روز۱۳بدر اینجا اومد دیگه نیومده میگفت من گفتم چادر رو اینوری بندازید بابات اونری انداخته باهام لج کرده من نمیام خونتون هزاربار بهش گفتم مامانت اینو بهم گفت اونو گفت فلانت اینو گفت میگه ن اونا منظوری نداشتن خودمم جوابشونو بدم باز خونم دعوادمیشه میگه چرا جوابشونو دادی چرا فلان کردی کاری کرده حالم ازخودش ک هیچ ازهرچیزی ک بهش ربط داره بهم میخوره

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
من مث بقیه نمیام نظر بدم ندونسته میرم میخونم تاپیکارو تا ی چیزی دسم بیاد نظر بدم و راهنمایی کنم ی طر ...

آخه من به خواسته ی اون خونرو ترک کردم خودم سرخود پانشدم بیام بیرون بارضایتش پاشدم پیام هاشم هست ،حالا میگه اخلاقت مثل باباته ک...یرم دهن بابات و داداشات وایل وطایعت فلان فلان شده برنگرد دیگه 

ی چن روز بزا بگذره بهش پیام بده بهش بگو تکلیفم منو بچم چیه اگه دیدی هنوز بهت گف نمیخامت برو سراغ شکایت ببین کی بروش خندیده 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

چه نامردیه این مردی نیس ک بشه بهش تکیه کرد فکر سالهای بعد زندگی یا پیری کردی ؟ حالا کمی منتظر باش اگه یه ماه  نیومد طول کشید برو در خواست تعیین تکلیف بده و پیامهاشو هم داشته باش به دردت میخوره البته قانون ک پشت زن نمی ایسته اینجا همه چی به ناحقه 

اول که زود به فکر طلاق نیوفت دوم که چند روز دیگه برو خونه که نره شکایت عدم تمکین کنه که مهریه و .. ن ...

خدتساهده هربار من با اشک میام خستم ازدستش بخدا ۳۰ سالمه عین ۴۰ ساله هام انقد غصه خوردم ازدستش،هربار غرور منو خورد میکنه پیش خانوادش پیش خانوادس کتکم زد ازخونه بیرون نرفتم ب گوه خوردن افتادن همشون ،حالا بارضایت خودش اومدم اینجا گفته برنگرد ،گفتم شب ب بابام بگم ک ب پدر اون زنگ بزنه بگه من دیگه دخترمو نمیفرستم خونه  

حالا الان وقتش بود وسط ناراحتی کسی بیای از خوشبختیت و همسرت بگی؟

خوشبختی کجا بوده مگه نگفتم وسط جنگ و قهر اگه زندگی من خوشبختیه برات ارزو میکنم مثل من خوشبخت بشی

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
خوشبختی کجا بوده مگه نگفتم وسط جنگ و قهر اگه زندگی من خوشبختیه برات ارزو میکنم مثل من خوشبخت بشی

همینکه میگی وای شوهرت من مثل شوهرت تو نیست و توی سخت ترین دعوا ها هم نمیگه برو خونه بابات این خودت پوئن مثبته اما جای بازگو کردنش الان نبود 

چه نامردیه این مردی نیس ک بشه بهش تکیه کرد فکر سالهای بعد زندگی یا پیری کردی ؟ حالا کمی منتظر باش اگ ...

یه ماه خیلی دیره ،من گفتم امشب ب بابام بگم ک ب پدرش زنگ بزنه بگه تکلیف دخترمو روشن کنید بخدا هربار کتکم میزنه بابام اصلا خبر نداره گفتم تا کی بابام بی خبر باشه بهش بگم اونا هم فکر نکنن هرکاری خواستن میتونن با من بکنن 

همینکه میگی وای شوهرت من مثل شوهرت تو نیست و توی سخت ترین دعوا ها هم نمیگه برو خونه بابات این خودت پ ...

حرف من این نبود سوال بود چرا باید به مرد این حرف و بزنه اینکه جای حرف من اینجا بود یا نه به کسی ربطی نداره تاپیک میزنن هر کس نظرشو میده 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
حرف من این نبود سوال بود چرا باید به مرد این حرف و بزنه اینکه جای حرف من اینجا بود یا نه به کسی ربطی ...

بخدا انقد گفته دیگه برام عادی شده هربار میگه هرررربار 

حرف من این نبود سوال بود چرا باید به مرد این حرف و بزنه اینکه جای حرف من اینجا بود یا نه به کسی ربطی ...

خودتم میگی تاپیک میزنن که هر کسی نظرش رو بده تو نظر دادی و منم من باب نظر تو جوابتو دادم اگر به کسی ربطی نداشت قابلیت ریپلای زدن رو نمیذاشتن در کل کارت زشت بود👎🏻

خودتم میگی تاپیک میزنن که هر کسی نظرش رو بده تو نظر دادی و منم من باب نظر تو جوابتو دادم اگر به کسی ...

نطر شما برای من مهم نیست  چون خودم از نیت واقعیم خبر دارم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔