2777
2789
عنوان

شوهرم گفت برو خونه ی بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 64 پست
انگار فقط منم که وسط این جنگ حوصله دعوا ندارم ولش کن آشغال بی لیاقت رو نامرد از اول میگفت به این قصد ...

یعنی من حوصله دارم ،دیشب تاصبح ده بار بهش زنگ زدم پیام دادم گفتم چراوجواب نمیدی نگرانتم صدا میاد پیام داد کلی فهش داد توگوه میخوری ب فکر منی و دری وری مگه من تواین وضع حوصله دارم

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
یعنی من حوصله دارم ،دیشب تاصبح ده بار بهش زنگ زدم پیام دادم گفتم چراوجواب نمیدی نگرانتم صدا میاد پیا ...

وا خب یهویی چرا همچین کرد؟ از قبل باهم مشکلی داشتید؟ ولش کن شاید از نظر مالی و شرایط فعلی تو فشاره دیوونه شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی من حوصله دارم ،دیشب تاصبح ده بار بهش زنگ زدم پیام دادم گفتم چراوجواب نمیدی نگرانتم صدا میاد پیا ...

این زندگی زندگی نمیشه 

منم همینطور بودم 

با یه بچه 

بعد ۱۰ سال جداشدم

هیچوقت احترام منو نداشت 

همیشه منو بی ارزش میکرد 

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
گفت که گفت غلط کرد اونجا خونه زندگیته هر وقت خواستی برگردبهش بگو ناراحتی خودت گمشو خونه ننت

بخدا خستم ازش دیگه برام مهم نیست ازهمه چی بریدم ،گفتم پسرمو بفرستم دوروز پدر خودشو ننشو دربیاره مامانم نزاشت

ازکجا میدونی سریع ب فکر این افتادم ،آه دربساط نداره بی پدرومادر ۹ساله خونه منو کرده توشیشه روانی شدم ...

بشین خونه بابات تا بیاد تکلیفتو مشخص کنه.این پیام ها نگه دار خدا نکرده برسه به دادگاه و..کارتون برا گرفتن نفقه وتمکین کاملا دردت میخوره

کاربری دست دونفر
اسی معلومه با زبون تلخ و تنفر تا حالا خیلی بهش نیش کنایه زدی و یکی با دو کردیدیگه لبریز شده

منم لبریز شدم ارش بریدم ازکنایه هاش ازتوهین هاش ب خودمو خانوادم ازهمیشه عصبانی و طلبکار بودنش از روانی بودنش 

این زندگی زندگی نمیشه منم همینطور بودم با یه بچه بعد ۱۰ سال جداشدمهیچوقت احترام منو نداشت همیشه منو ...

ب مامانم گفتم میخوام جدا شم بابامم هنوز خبر نداره ،بابامم بیکاره 🥲داداشام کارشون خوابیده موندم چجوری بهش گفتم ماهم وضعمون اینجوریه ازبابام خیلی میترسم 

بشین خونه بابات تا بیاد تکلیفتو مشخص کنه.این پیام ها نگه دار خدا نکرده برسه به دادگاه و..کارتون برا ...

آره نگه داشتم همرو