2777
2789

خواهر دوست پسر به من گفت تو خیلی خوشگل خودتو آرایش میکنی بیا خونمون منو آرایش کن.

من به دوست پسرم گفتم من میتونم صورت خودمو آرایش کنم ولی واقعا برام سخته صورت یکی دیگرو آرایش کنم و ممکنه آریشو خراب کنم..

اونم گفت اگه نیای خواهرم ناراحت میشه.

منم رفتم دیگه..

بعد آخرش که میکاپ خواهرش تموم شد خواهرش رفت گوشیشو اورد بدون اینکه ازم بپرسه ایرادی نداره ازت عکس بگیرم یا نه گوشیشو کرد تو صورتم کلی ازم عکس گرفت! گفت من آرایش کردنتو دوست دارم میخوام این عکسارو نشون بدم به ارایشگر!

بعد قشنگ کرد تو صورتم هااا.

فیلمم ازم گرفت 🥲

نرمال حس بدی بگیرم؟

نرماله

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که نرمالی ولی اون زیادی غیرعادی بوده

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ضایع خانوم عکس میخواسته ازت که به کسی نشون بده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منم خوشم نمیاد کسی ازم عکس و فیلم بگیره و بدون رو در وایسی تو روشون میگم راضی نیستم و دوس ندارم برامم مهم نیست ناراحت بشن اون عکسم نمی‌خواسته به ارایش گر نشون بده الان میبره به دوست و اشنا و خانواده نشون میده 

نرماله

اصلا ینی چی واقعا؟

کلی ازم عکسای داغون گرفت!

کامل گوشیمو کرد تو صورتم

بعد اینکه میگن قشنگ آرایش میکنی بخدا من آرایش خاصی نمیکنم 🤦🏻‍♀️

نمیدونم چرا قفلی زده بود..

تو اون میکاپ کردی از تو چرا عکس گرفت

سوال به جایی بود خخخ

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

اصلا ینی چی واقعا؟کلی ازم عکسای داغون گرفت!کامل گوشیمو کرد تو صورتمبعد اینکه میگن قشنگ آرایش میکنی ب ...

گفتم دیگه

میخواسته عکستو داشته باشه

به برادرش بگو این داستانو و بگو ممنون میشم از خواهرت بخوای پاک کنه عکسامو