2777
2789
عنوان

شوهرم گفت برو خونه ی بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 64 پست

مهریه نمیخاد فعلا اگر چیز مهم و طلایی داشتی با خودت اورده باشی خوبه اگر رفتی شناسنامه خودت حتی اون و مدارک خلاصه هرچیزی دستت میاد لباسات اینارو همشو بردار بیار نه بهش زنگ بزن نه پیام بده زنگ و پیاماشم جواب نده تهش بده بچت صحبت کنه خودت اصلا حرف نزن  بزار ببینی چیکار میکنه اگرم اومد دنبالت اصلا واونش نشون نده نه خوشحالشو نه ناراحت اگرم به بچت گفت گوشیو بده مامانت یا فلان بلند بگو بابات بچشم نمیخاد زورش میاد پیشش چه برسه دلتنگ بشه کلا کم محل کن شاید از تحویل گرفتن زیاده البته اگر میدونی بری فوری یکی نیاره

بخدا ازبس توفشار میزاره منو هیچ وقت نشده بشینم باهاش عین آدم صحبت کنیم،نمیگم من اشتباه ندارم کلی اشت ...

حق داری چی بگم والا انشالله بهترین تصمیمو بگیری و بهترینا رقم بخوره💖

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر من سر این خونه ی بابام رفتن و نیومدن شوهرم باهم دعوا کردیم نمی‌دونم سر محدود کردن من 

بعدش دیگه اهمیت ندادم که میاد یانه خودم رفتم هفته ای یه بار نصفه روز وبرگشتم،حالا این بار بهم گفت اونا تورو بیشتر از چند ساعت تحمل نمیکنن

عزیزم من با همسرم سازش کردم باهاش دوست و رفیق شدم دیگه هیچی از مشکلاتم به خانواده ها نگفتم خیلی روزای بدی گذروندم مشابه خودت ولی دیگه بخاطر پسرم صلح کردم

نشستم یه بار واسه همیشه سنجیدم جام کجا بهتره؟چه جایگاهی دارم اگه برگردم خونه ی بابام؟نوکرداداشام بشم سرکوفت بزنن خودت خواستی خودت کردی؟چند بار قبل بچه قهر رفتم روی واقعی اوناروهم دیدم

حداقل اینجا راحتم واسه سه نفر کار میکنم هر چی بخوام میخورم می‌پوشم می‌خوابم تو سکوت

توام به حرفهای من دقت کن فکر کن ببین تمرکز رو از شوهرت بردار کجا رفت چیکار کرد با ننه شد چی گفتن 

باهاش دوست شو رابطه رو ترمیم کن دو هفته یه بار میری پیشه خانواده ت دوروز بمون کافیه 

یکم نفس بکش نمیگه مانتوت کوتاهه بگو باشه عزیزم بریم یه لباس مناسبتر بخریم اونوقت دهنش بسته میشه 

چقدر من سر این خونه ی بابام رفتن و نیومدن شوهرم باهم دعوا کردیم نمی‌دونم سر محدود کردن من بعدش دیگه ...

آره ،من اصلا دلم ب جدا شدن نیست چون خانواده ی پدرم خب وضع مالیشون اصلا خوب نیست ،پسرم لوسه اخلاقش مثل ما خواخر برادرا نیست مجبورم انقد اینجا میام بهش بکن نکن بکنم ک خسته میشم روانی میشم ،بابام اخلاقش ازشوهرم بدتره ،همه ی اینا هست میگم اصلا دلم ب جدا شدن نیست ولی واقعا دیگه شوهرم فکر میکنه میتونه هرغلطی خواست بکنه و من هیچ وقت دم نمیزنم 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
آره ،من اصلا دلم ب جدا شدن نیست چون خانواده ی پدرم خب وضع مالیشون اصلا خوب نیست ،پسرم لوسه اخلاقش مث ...

خب پس برو با شوهرت دوست شو نقاب بزن صورتت بعدش کم کم رابطه تون ترمیم میشه،با پسرت راحت زندگی کنید تو خونه ت