2777
2789

سلام

لطفا ازتون خواهششششش میکنم راستشو بگید اینجا به کسی که بخواد با گفتن جمله های نه کاریش ندارم و فلان کاپ قهرمانی نمیدن‌

فرض کنید شوهرتون واسه خواهرش مانتو بخره یا واسه خونه مامانش خرید بکنه یا هر چی دیگه

و اگه اینکارو نکنه واسه مامانش اینا میتونه واسه شما بیشتر خرج کنه

یا کلا حتی اگه وضعتون خوب باشه قبول میکنید همچین چیزیو؟

من باشم به شخصه نه و این موضوع میتونه منجر به مشکلات بزرگ تر حتی جدایی بشه چون خودمو میشناسم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه شوهرم داشته باشه نه کاریش ندارم به نظرم تا حدودی وظیفشه مثلا عید د تولد روز مادر یا تولد خواهرش ...

مناسبت فرق داره 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
مجردی؟

آره 

ولی هیچ وقت همچین چیزی رو تحمل نمیکنم و نخواهم کرد

اینکه خرج کنه ناراحتم نمیکنه ولی اگه پنهان کاری کنه قطعا ناراحت میشم 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

هرکسی طبع و بخشش خاص و به اندازه ای داره داداش من هم برای خانواده خانمش خرج می‌کنه هم برای خانواده خ ...

پس من چرا اینجوریم؟من هیچ جوره نمیتونم تحمل کنم 

من اگه اونها محبت کنن وبخان جبران کنن حرف ندارم..ولی اگه مادرش مثلا بخاد به بقیه بیشتر برسه واحترام بذاره ومحبتت کنه اصلا نمیذارم ودعوا به پا میکنم.مادرش واسه ابجیاش خوب لارجه ولی به خون عروس تشنس منم دعوا درست کردم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

میتونم بپرسم تو مضیقه مالی بزرگ شدی؟ دوست نداری جواب نده

شرایط مالی خیلی عالی نبوده اونجوری که بخوام

پدرم بیشتر مواقع بیکار ولی حسرت چیزی هم به دلم نمونده بخوام چیزی رو کار میکنم میخرم 

تا وقتی در رفاه باشم و اولویتش من باشم نه موردی ندارم

کاپ قهرمانی هم نیست...من عمیقا باور درونی ام همین بوده و هست...

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍