2777
2789
عنوان

حقیقت زندگی چیه

108 بازدید | 13 پست

اگه ادم حقیقت زندگیو ندونه اصلا زندگی کردنش بی فایدس (حداقل واسه من اینجوریه) 

حقیقت زندگی کدوم تئوری از فلسفه هست؟ 

این همه زجر کشیدن واسه زندگی، درس خوندن، نگرانی درباره اینده، شغل پیدا کردن، کار کردن، بازنشستگی و... 

بی عدالتی، غصه، بدبختی

تهِ تهِ تهش که چی...؟!♥︎ 𝐈 𝐚𝐦 𝐍𝐢𝐥𝐨𝐮𝐟𝐚𝐫♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوالی شما پرسیدی ک از همون ابتدا ب تدریج توی هر دوره از زمان اون حکما اون ادم خوبا اون داناهای هر جامعه درموردش فکر کردن حرف زدن درس خوندن مطالعه کردن سفر کردن برای فهمیدن حتی

خیلیا جونشون رو توی این راه تقدیم کردند

خیلیا کتاب نوشتن خیلیا حرف زدن

دل گرچه در این بادیه بسیار شتافت

یک موی ندانست ولی موی شکافت

گرچه دلم هزار خوشید بتافت

اخر ب کمال ذره از راه نیافت

آدمی از خودش به کجا شکایت ببره؟!

زندگیتو بکن بذار بگذره خودتو زجر بیخود نده

ااگه حتی دنیا بگذره

اون دنیا تا ابددددد ادامه داره، هیچوقت قرار نیست تموم شه

پس زجر هم ادامه دارع

یه سوالی شما پرسیدی ک از همون ابتدا ب تدریج توی هر دوره از زمان اون حکما اون ادم خوبا اون داناهای هر ...

چچرا خدا این جوری افریدتمون ک سواله به این مهمی برامون پیش میاد ولی هیچوقت جوابشو پیدا نمیکنیم

هم این دنیا هم اون دنیا، همه چیز

عزیزم.احساس میکنم واقعا دنبال حقیقتی.یه پیشنهاد بهت میدم.لااقل یه ذره شو انجام بده.قرآن رو به همراه تفسیرش بخون..مثلا تفسیر نمونه.عمومیتره نسبت به بقیه تفاسیر..رو نگاهت خیلی اثر میذاره

اصلا اگه همه چی طبق نظریه سالپسیزم یه توهم بزرگ باشه، پس انجام هرکاری توسط ما بیهودست، 

اصلا اگه همش توهم منه  چرا این توهمم اینجوریه؟ 

اصلا اگه همه چی طبق نظریه سالپسیزم یه توهم بزرگ باشه، پس انجام هرکاری توسط ما بیهودست، اصلا اگه همش ...

وقتی میخوای یه چیز ارزشمند تهیه کنی

مثلا میگم عسل خوب یا طلای واقعی یا اینجور چیزا

معمولا توی این موارد خطر و احتمال تقلب و غِش داشتن و خلاصه گیر یه عده ادم ناجور افتادن زیاده

میخوام بگم هرچقد یه چیز ارزشمند تر باشه خطرات رسیدن ب اون خیلی بیشتر

مطرح کردن نظرات توهم و پوچی و صرفا این دنیاست و ...هم یه جورایی مثل همون خرید و بدست اوردن یه عسل خوب میمونه 

عسل خوب و ناب هست اما خیلیا میان میگن عسل من خوبه در صورتی ک تقلبیه

حالا این مثال بود

حقیقت یه چیزی شبیه به نور شبیه به گنج مخفی میمونه

توی این مسیر دره و احتمال سقوط هم زیاد

راهکارش شاید این باشه

دعا کنی صداقت ب خرج بدی طهارت داشته باشی

اونوقت خودشو نشون میده

آدمی از خودش به کجا شکایت ببره؟!