2777
2789
عنوان

تروخدا بگین با این شوهر چیکار کنم من

| مشاهده متن کامل بحث + 6029 بازدید | 73 پست
نمیدونم من جات بودم ضرب الاجل براش تعیین میکردم، میگفتم تا یک ماه صبر میکنم بگیری ،اگه نگیری خودم اق ...

از اینکه به اونا داده مطمئنم چون یه بار اونجا بودیم پدرشوهرم گفت ببخشید تو این اوضاع مجبورشدم ازتون پول بگیرم اونموقعه تازه بهشون داده بود 

قراره هفته اینده برم خونشون حرفشو پیش میکشم ببینم چی میگن البته اینم بگم بخاطر تعمیرات ازش قرض گرفتن و گفتن زود میدن که ندادن بابت همین فکر میکنم دارن ازش سواستفاده میکنن اونا خبر داشتن که دستگاه با طلای من خریداری شده ولی خبر نداشتن که شوهرم قول داده بود

نمیدونم من جات بودم ضرب الاجل براش تعیین میکردم، میگفتم تا یک ماه صبر میکنم بگیری ،اگه نگیری خودم اق ...

ادامشم بگم دستم خورد ارسال شد 

بهم قول طلا داده بود در هر صورت شوهرم خودش احتیاج داشت چون تو شرایطی نبود که بگه پولو لازم نداره فعلا 

در هر صورت شوهرم نباید میداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامشم بگم دستم خورد ارسال شد بهم قول طلا داده بود در هر صورت شوهرم خودش احتیاج داشت چون تو شرایطی ن ...

وای استارتر خداییش زندگیتو زهر میکنی به خاطر این موضوع؟؟؟شماها شریک زندگی هم هستین 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
وای استارتر خداییش زندگیتو زهر میکنی به خاطر این موضوع؟؟؟شماها شریک زندگی هم هستین

اگه شریک همیم باید تو کارا باهم مشورت کنیم نه اینکه بدون خبر من پولی که سهم منه ازم بکنه بده خانوادش

اگه شریک همیم باید تو کارا باهم مشورت کنیم یا به حقوق هم احترام بذاریم من هیچوقت مجبورش نکردم به هیچ کاری هزاران بار به خانوادش کمک کرده هیچی نگفتم ولی این موضوع واقعا فرق داره وظیفش بود بهم حداقل اطلاع بده یا مشورت کنه نه اینکه من بعد چند مدت خبر دارشم که دستگاه فروخته شده و پولشم داده به خانوادش 

اخه کارو شغلیم نداره که بهش امیدوار باشم که میخره دوباره

چطور پس داره خونه میسازه؟! منم طلاهام رو دادم رفت دلم طلا میخواد 😂🙈 عیب ندارد باز می‌خرید غصه نخور

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یا ازت می‌ترسه یا فکر کرده مخالفت می‌کنی دیگه طلا گرون شده متاسفانه مقصرم‌ همسرت نیست بنده خدا شاید ...

من فقط از اینکه ترجیح داد دل اونو نگه داره و دل منو بشکنه ناراحتم😭

عزیزم حرصی که تو میخوری من از اینجا حس کردم و حق هم داری کاملا. ولی خب چاره ای نیست😫

اره بخدا هر روز بابت این موضوع حرص میخورم دلم میخواد یکاری کنم از دماغشون بیارم بیرون 

این درحالیم بود که برادرشوهرم خیلی پولداره و به محض اینکه ازش پول میخوان میره پولشو میده طلا واسه زنش میگه من پول ندارم

کار همسرت اشتباه بوده و حتما باید قبلش بهت میگفت و با نظر تو انجام میداد. اما به نظرم قرض نداده که پ ...

منم 130 گرم بهش طلا دادم خیلی از اینکه خانوادش اولویتش بودن ناراحتم ترجیح داد به پدرش بده تا من

فکر نکنم دیگه برگشتی در کار باشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)