2777
2789
عنوان

تروخدا بگین با این شوهر چیکار کنم من

| مشاهده متن کامل بحث + 6029 بازدید | 73 پست

یا نمیخاد بخره 

یا اینکه مادره نمیخاد بخره و میترسن طلاق بگیری و طلاهاتو هم فروخته باشی نمی تونند پس بگیرن

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینکه به اونا داده مطمئنم چون یه بار اونجا بودیم پدرشوهرم گفت ببخشید تو این اوضاع مجبورشدم ازتون ...

بعد از اینکه قرض گرفتن مادرشوهرت طلا خرید ؟ اگه نه که لابد احتیاج دارن پس ندادن ،میدونم ضرر میخوری اما صبوری کن خیلی مشکلات مالی زیاد شده اگه به فکر هم نباشیم خیلی بده ....اما اگه بعد از قرض کردن مادرشوهرت طلا خریده ،یه پیگیری بکن اما غیر مستقیم ،چون ممکنه پول شوهرتو پس داده باشن و شوهرت نگفته باشه بهت ....اما اگه مطمئن شدی پس ندادن ،به روی مادرشوهرت بیار که همونطور که شما طلاخریدین منم نگرانم همینجوریشم ضرر خورده به پولم باید طلامو جایگزین بخرم ...از حقتم نگذر بگو شوهرت قول داده جاشو پر کنه ...بگو قرض شما رو پس بگیرم میشه سه گرم طلا ،بقیه شم تا ۱۸ گرم شوهرم موظفه پر کنه جاشو ،اشاره بکن که فلان تاریخ که دستگاه رو فروختین اگه خریده بودی فلان قدر گرم طلا میشد (مستقیم اشاره نکن که تایمی که بهشون قرض دادین ،فقط اشاره کن تایمی که دستگاهو فروختین ) ،بعدم حتما تهش بگو خونواده ت پیگیرن که طلاهات کو ...بگو بهشون گفتم قرض دادیم پولشو ...اینو بگی حتما واسه اینکه افتشون نشه حتما پس میدن پولشو ...

تا کنون غم دیده ای شادی فزاید در جهان ؟! 
بعد از اینکه قرض گرفتن مادرشوهرت طلا خرید ؟ اگه نه که لابد احتیاج دارن پس ندادن ،میدونم ضرر میخوری ا ...

اره بعد اون طلا خرید البته از خونه باباش بهش ارث رسید خواست بده به پدرشوهرم که بابت تعمیرات مغازشون خرج اونجا کنه که پول اون دستگاه رو هم تو تعمیرات مغازه خرج کردن پدرشوهرمم گفت نمیخوام از پول زنم خرج کنم یا ذره ای بیاد تو مال من واسه همون رفت داد طلا 

منم دقیقا میخوام با لحن آروم و با احترام بهشون بگم چون تا الان بعد این هفت سال رومون بهم باز نشده نمیخوامم احترام بینمون از بین بره ولی فکر خوبیه اینکه بگم خانوادم پیگیرن ممنون عزیزم 

و از اینکه پس ندادن مطمئنم 

هنوز طلاهاشو ندیدم این هفته که رفتم میگم بیاره نشونم بده که چی خریده اول خیلی میگم مبارکه و اینا بعد غیر مستقیم بهشون میگم 

حالا من دلخوریم از شوهرمه ولی این مدت اییییقدر باهاش سرسنگین بودم دیگه فکر نکنم جرئت کنه تکرار کنه که بازم از شوهر بچه ننه بعید نیست از این به بعد دیگه اصلاااا نمیذارم پول تو دستش بمونه فقط خرج میتراشم براش اگه قراره پس انداز نشه به اونام داده نشه خرج خودمون بشه بهتره

اره بعد اون طلا خرید البته از خونه باباش بهش ارث رسید خواست بده به پدرشوهرم که بابت تعمیرات مغازشون ...

موافقم باهات ،چه پدرشوهر خوبی ،کاش به شوهرت میگفتی از بابات یاد بگیر از زنش پول نگرفت ... خیلی خوبه که روتون توی روی هم باز نشده ...یه راه حل دیگه اینه که اگه تو حساب خودتون پول هست ، اندازه ی هشت گرم طلا یا هرچقدر ،شوهرتو بردار ببر بخر طلاتو یا حتی تنهایب برو بخر و اصلا کوتاه نیا ... اون وقته که بی پول میمونه از باباش اینا پس میگیره اگرم پس ندادن ، دیگه زبونت درازه که ببین بابات ایناتو ما بی پولیم بهمون پول خودمونو ندادن یا اصلا قرض بدن، بعدش تو وقتی اونا بی پولن بهشون قرض میدی  ...

موافقم باهات ،چه پدرشوهر خوبی ،کاش به شوهرت میگفتی از بابات یاد بگیر از زنش پول نگرفت ... خیلی خوبه ...

پدرشوهرم گفته که اجاره این ماه مغازه ها واسه شما باشه که بدهیتونو پس بدم اینو قبل این جیراناتی که پیش اومد گفتن ولی با این اوضاع فکر نکنم اجاره از کسی بگیره چون تو دوران کرونا هم چند ماهی اجاره خونه و مغازه و اینارو نگرفت از مستاجرا 

متاسفانه الان هیچ پسندازی نداریم چون شوهرم داره خونه میسازه و همش خرج اونجا میشه که بتونم طلامو بخرم من حتی از اینم نارحتم که اونا میدونستن که ما داریم خونه میسازیم بازم ازش گرفتن 

دیشب شوهرم گفت حتی اگه خونه رو بفروشمم کل طلاهاتو پس میدم قول داده 

میخوام اینم بهشون بگم که وقتی ازمون اون پولو گرفتن خودمون نیاز داشتیم و خودتونم اینو میدونستین

توجیه شوهرمم اینه که میگه بابام خیلی به من خوبی کرده تا الان تو خونشون نشستیم ماشینشو داده به من هزار بار پول خواستم بهم داده پس نگرفته وقتی ازم خواست روم نشد بگم نمیتونم بدم از این بابت به شوهرم حق میدم 

چون من که تازه عروس بودم شوهرم بابت همین دستگاه پول لازم داشت خواهر شوهرم گفت زنش تازه عروسه درست نیست طلا بفروشه من طلامو میدم بفروشه بعدا پس بده بهم که اونم پدرشوهرم بهش پس داد 

ببخشید طولانی شد ولی حرفاتون خیلی عاقلانه و با فکره میخوام ازتون راهنمایی بیشتر بگیرم🙏🙏

پدرشوهرم گفته که اجاره این ماه مغازه ها واسه شما باشه که بدهیتونو پس بدم اینو قبل این جیراناتی که پی ...

فداتشم شما لطف داری 🙏❤️اگه اینمدل شده که گفتی ...پس هم اونا میدونن که باید بهتون پولتونو پس بدن ،هم شوهرت میدونه باید حتما بهت پس بده ،بنظرم صبوری کن ولی سرسنگین باش و مصمم ... الان توی این وضعیت جنگی اگه بیشتر از این اصرار کنی جالب نیست ... فقط به گوش پدرشوهر و مادرشوهرت برسون ، بگو :" خونوادم پیگیرن میگن زودتر طلاتو بخر تا وضعیت بدتر نشده ،منم باهاشون موافقم از ۱۸ گرم اگه بتونم ۳ گرمشو فعلا جاشو پر کنم خیلی ضرر کردم ، پدرجان مستاجرا هنوز واریز نکردن اجارشونو ؟؟؟" این سوالو بپرسی حساب کار دستشون میاد که منتظری  وحتما پیگیر میشه مستاجراش پول بدن

فداتشم شما لطف داری 🙏❤️اگه اینمدل شده که گفتی ...پس هم اونا میدونن که باید بهتون پولتونو پس بدن ،هم ...

پس همین کارو میکنم این هفته گه رفتم میگم میشه طلاهاتو نشونم بدی چون خیلی دوست داره نشون بده منم واسه اینکه ناراحت نشه میگم خیلی خوشکلن و خیلیم بهتون میان و مبارکه و اینا 😂بعد میگم منم دستگاهی که شوهرم با طلای من خریده بود رو که فروخت قرار بود باهاش طلاهامو بخرم اونموقه که میخواستم فلان گرم میشد الان فقط سه گرم میشه خیلی ضرر کردم خانوادمم همش میگن پس چیشد طلاهات شوهرت که گفته بود دستگاهو بفروشه میخره برات منم تا الان به احترام شما چیزی نگفتم بهشون ولی الان شوهرم مجبوره کلی پول بذاره روش که بتونه دوباره اون مقدار طلا رو برام بخره الانم که خودش خیلی پول لازمه خودتون که میدونید داره خونه میسازه

بنظرتون خوبه اینجوری؟

پس همین کارو میکنم این هفته گه رفتم میگم میشه طلاهاتو نشونم بدی چون خیلی دوست داره نشون بده منم واسه ...

به امید خدا گلم...اولش که خیلی خوبه واسه طلای مادرشوهرت تبریک بگو ... خونواده شوهرت نمیدونن که با پول طلای تو دستگاه رو خریده بود ؟؟ اگه نمیدونن که خوبه بگو اینو اما اگه میدونن تکرار مکررات نکن...  اسم جنگ رو کنار اسم خونوادت بیار وگرنه میگن خونوادش تن تن دخالت میکنن ،اما جنگ بهونه ی خوبیه ... که خونوادم میگن جنگه ،طلا داره میکشه بالا زودتر بخری بهتره وگرنه دیگه نمیشه بخری ...اون قسمتم که گفتی به احترام شما چیزی نگفتمو نگو چون داری سرشون منت میذاری ،بدار تو خماری بمونن که آیا خونوادت خبر دارن یا نه ،آیا ابروشون درخطره یا نه .... اسم اجاره رو بیار ،که اگه داری پیگیری میکنی منتظر اجاره ای ...چون خودشون میدونن باید پس بدن و اسم اجاره رو اوردن ...اونوقت جواب میده : وا ما که گفته بودیم اجاره واسه شما چرا به رومون اوردی باز ،بعد ناراحت میشن 

.... تو پیام قبلی اون تیکه ای که بین نقل قول گذاشتمو بگی خوبه بنطرم ...چون کوتاه و مفید و مختصره ... حرف بدی هم نیست صرفا داری چیزی که خودشون گفتنو پیگیری میکنی ...موافقی؟

ولی در کل نظرم اینه حالا که شوهرت مصممه واست بخره و خونواده شوهرتم میدونن باید پس بدن گفتن اجاره واسه شما ،بهشون چیزی نگو و فقط منتظر بمون ولی با همسرت سرسنگین باش و تند تند پیگیری کن چی شد اجاره ی مستاجر های پدرت ....

اخه میدونی همسرت۶ یه ترس داره که تو ب خونواده اش بگی و به روشون بیاری ..بذار همین ترس تو دلش بمونه و ازت حساب ببره تا بخره طلا رو ... ترسش بریزه ممکنه ورق برگرده بگه نمیخرم

ولی در کل نظرم اینه حالا که شوهرت مصممه واست بخره و خونواده شوهرتم میدونن باید پس بدن گفتن اجاره واس ...

واقعا میگی نگم؟

بخدا اگه نگم دیونه میشم میخوام یه جوری بهشون بفهمونم که بهمون ضرر زدن اونم در حد کلیییی طلا که دیگه خریدنش حتی غیر ممکنه یا بفهمونم که کارشون درست نبوده

به امید خدا گلم...اولش که خیلی خوبه واسه طلای مادرشوهرت تبریک بگو ... خونواده شوهرت نمیدونن که با پو ...

من از همین میسوزم که میدونستن با پول طلای من خریده بودیم 

اره موافقم همونجوری میگم خیلیم عالیه ممنونم ازت 

ولی اون ضرر رو کی میخواد جبران کنه واقعا😭میخوام اینم بگم 

به نظرتون بگم ؟