2777
2789
عنوان

تروخدا بگین با این شوهر چیکار کنم من

| مشاهده متن کامل بحث + 6029 بازدید | 73 پست
همشون قدر نشناسن🤣ذره ذره پوله رو ازش بکش

انقدر که ساده و بدبختم نمیتونم 

میگم گناه داره 

داره خونه میسازه خرج داره خواهرم میگه واسه خودش خونه میسازه فردا روزی دستت به هیچ جا بند نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا حق با شماست 

اصلا حق نداشته بدون اجازه پول شمارو بده به خانوادش ! 

چقدر حرکت بچه گانه ای بوده 🤦🏼‍♀️

بنظرت بهش یه مهلت بده ازشون پس بگیره بهش بگو اگه پول برنگرده خودم مستقیما بهشون میگم و واقعا بگو 

اما سعی کن راضیش کنی به هر بهونه ای پس بگیره

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اصلا خودش هیچی خانوادش چطور قبول میکنن از بچشوندکهدخودش احتیاج داره پول بگیرن 

اونم پول زنشو 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

تروخدا یکم بهم سی اس ت زنانه یاد بدین یکاری کنم که پولشو خرج خودم کنه نه خانوادش

سیاست زنانه نداره 

ذاتش اینجوریه که اولویت خانوادشن 

این مردای عجیب غریبو از کجا میارید 🫠

نمیدونم من جات بودم ضرب الاجل براش تعیین میکردم، میگفتم تا یک ماه صبر میکنم بگیری ،اگه نگیری خودم اقدام میکنم و بهشون میگم پس بدن ...بعد از یک ماهم بهشون زنگ میزدم میگفتم سریعتر پولمو پس بدین زمانی ک قرض دادم ۸ گرم طلا میشد الان ۳ گرم میشه نمیخام بیشتر از این ضرر کنم ...اگه تا یکی دوماه دادن که دادن ندادن زنگ میزدم به فامیلاشون میسپردم که به گوششون برسونن ... ته تهش هم اگه باز ندادن میگفتم خونوادم زنگ بزنن به خونواده شوهرم پیگیر بشن 

اما در کل بنظرم اگه شوهرت توانشو داره خودش برات تهیه کنه ببر همون مقدار طلا که ازت فروخته باز بخره و با خونوادش دم پر نشو...اگه توانشو نداره حقشه سرزنش شه به خاطر این کارش ... اگه وضعیت مالیشون خوبه و میگی مادر شوهرت تن تن طلا میخره بعید میدونم از شوهرت پول قرض کرده باشن ...احتمالا خود شوهرت با پوله یه کاری کرده اسم اونا رو انداخته وسط

تا کنون غم دیده ای شادی فزاید در جهان ؟! 
اصلا خودش هیچی خانوادش چطور قبول میکنن از بچشوندکهدخودش احتیاج داره پول بگیرن اونم پول زنشو

همین دیگه میخوام بدون درگیری یه کاری کنم دیگه ازش نخوان بهشون پول بده یا شوهرمو مجبورش کنم پولو واسه خودمون خرج کنه پولی تو دست و بالش نباشه که وقتی ازش خواستن نداشته باشه

کاملا حق با شماست اصلا حق نداشته بدون اجازه پول شمارو بده به خانوادش ! چقدر حرکت بچه گانه ای بوده 🤦 ...

میگه پدرم بهم خیلی خوبی کرده وقتی گفت بهم قرض بده نتونستم چیزی بگم ولی این دلیل نمیشه که پول منو بده بدون مشورت من تمام حرصم از اینه که اون پول دیگه ارزش نداره و هیچی نمیشه باهاش خرید 

من از اینکه باهام مشورت نمیکنه خیلی خیلی ناراحتم و فکر میکنم از سادگیم داره سواستفاده میشه 

میخوام بدون درگیری و با سی است کاری کنم که پولشو خرج خودمون کنه نه خانوادش مثلا هر پولی اومد دستش فورا یه خرج بذارم رو دستش ولی انگار اونا زرنگتر از منن قبل من درخواست میکنن و البته پررو تر 

و میخوام کاری کنم که دیگه ازش پول نخوان چون تا بخوان بهشون میده

سیاست زنانه نداره ذاتش اینجوریه که اولویت خانوادشن این مردای عجیب غریبو از کجا میارید 🫠

تازه این بهترینشون بود😐 تو منطقه ما یه حرفی میزنن میگن اولش خوبشونو بعد بدشونو  

منظور از اینکه خوبشونم بدرد نمیخوره