2777
2789
عنوان

تروخدا بگین با این شوهر چیکار کنم من

| مشاهده متن کامل بحث + 6029 بازدید | 73 پست

عزیزم حرصی که تو میخوری من از اینجا حس کردم و حق هم داری کاملا. ولی خب چاره ای نیست😫

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه بیخیال شد

اره بابا من تا حالا کلی طلا فروختم برای شوهرم هیچ کدوم اون برام‌نگرفته بود خودم خریده بودم 

میدونستم طلایی ک رفته دیگه رفته توقع نداشته باش مگه چقدر عمر داری واسه هشت گرم‌طلا یه سال دعوا میکنی 

بنظرتون چجوری ناراحتیمو ابراز کنم به شوهرم و خانوادش .اینم بگم مادرشوهرم تو این مدت حدود 200 گرم طلا ...

همسرت نمیخاد پولو بگیره تنها راهش اینه شما هرازگاهی به هر بهونه ای از همسرت پول بگیری ریز ریز جمع کنی بلکه به پول طلاهات برسی

نه نگفتم باهاشون خیلی رودرواسی دارم شوهرم میگه خیلی بهمون خوبی کردن نمیتونم بهشون بگم

کاش به طلا میداد یعنی پول هشت گرم طلا دادین پول هشت گرمم پس بگیرین

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

اشکال نداره یکم صبر داشته باش میخره برات آدم به پدرش قرض بده ثواب داره

من مشکلم الان اینه که چرا بدون مشورت پولو داده و اینکه خدا میدونه میشه دیگه طلا خرید اصلا چون خیلی ارزش پولم اومد پایین

اره متاسفانه چیکارش کنم بنظرت چجوری رفتار کنم باهاشون

عزیزم گفتم من پول داره بگو برات بخره اسم اون طلا هم نبر دیگه.نداره هم صبر کن تا پول دستش بیاد

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

کاش به طلا میداد یعنی پول هشت گرم طلا دادین پول هشت گرمم پس بگیرین

از اول قرار همین بود که با طلا بده ولی انقدر رفت بالا که دیگه بعید میدونم بشه طلا خرید یه بارم گفتم چون تو این چند سال هیچی نخریدی برام اینو کادو حساب میکنم گفت باشه ولی هنوز پس ندادن 

من مشکلم الان اینه که چرا بدون مشورت پولو داده و اینکه خدا میدونه میشه دیگه طلا خرید اصلا چون خیلی ا ...

یا ازت می‌ترسه یا فکر کرده مخالفت می‌کنی دیگه طلا گرون شده متاسفانه مقصرم‌ همسرت نیست بنده خدا شاید فکر کرده ارزون میشه بنظرم گذشت کن