2777
2789
عنوان

بچه مظلومم

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 95 پست
ببخشید گلم دیر راه رفت و دیر حرف اومد؟ یا این دو مورد نرمال پیش رفت؟ علائمش چی بود گلم؟ ببخشید ولی م ...

نگاه تو چشم اصلا 

بازی با توپ نه 

حمام جیغ و داد 

بد غذا 

در حرف زد 

کولیک شدیییید در کودکی 

بازی با بچه ها اصلا انگار نمیدیدشون البته الان دیگه نه اینطور نیست و تو مدرسه همه کلاس دوستش داشتن و دوست بود  ولی اوایل سمت بچه نمیرفت

ردیف کردن وسایل الانم کلکسیون داره و مثلا میدونه از صدتا پاک کن کدومش چه شکلیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف زدنش دیر بود حتی بردمش مهد مربی فهمید اوتیسمه از بچه ها دوری می کرد

ببین منم بچم اوتیسم خفیف بود مثل بچه شما

منم سالها رنج کشیدم 

این جوربچه ها همیشه متفاوت هستن

هیچ وقت مثل بچه های دیگه نمیشن الان که 11 سالشه هم متفاوت هست 

تو مدرسه به قول معلمش نحوه ارتباط گرفتنش متفاوته

با پدرش شوخی میکنه دقیقا مثل شوهر شما عصبی میشه و گاهی بهش برچسب دیوونه هم میزنه

نگاه تو چشم اصلا بازی با توپ نه حمام جیغ و داد بد غذا در حرف زد کولیک شدیییید در کودکی بازی با بچه ه ...

دقیقا دختر منم آمار تک تک لوازم تحریرش رو داره باورت میشه یه بار کلاس اول بود چهارشنبه پاکنش رو جا گذاشت مدرسه 

تا خود جمعه غصه می‌خورد خداروشکر شنبه زیر میز بود مگر نه بیچارمون می‌کرد 

یه مدل ردیف می‌کرد همه رو بعد هر روز حاضر غایب میکردشون اگه یکیشون نبود اینقدر جیغ و داد میکرد

منم الان دیگه نمیزارم ردیفشون کنه

اره ولی شوهر ادم که دیگه میتونه ادمو درک کنه

بیشتر مردها مثل همسر من و شما هستن 

کم هستن کسایی که درک کنن

من به همسرم میگم نبینم برگردی تو جمع خانوادت به بچه برچسب بزنی

اینجور مردها جوگیر هم هستن که تو جمع برگردن مثلا بگن این بچه فلان هست و اینا

بهش میگم آدم باید دردش تو سینش باشه نه جلوی بقیه بگه

من داداشم داروسازی میخونه بعد میگه یکی از همکلاسی هاش اوتیسم خفیف هستمیگه که‌ خیلی دانشگاه و میشناسه ...

میگم ک برای کسایی ک اوتیسم دارن از ظاهر و رفتار و اینا میشه متوجه شد یا در ظاهر طبیعی هستن؟

برای اینکه یکم بیشتر تو اینستا باشه و از زیر کار در بره هرچی از دهنش دراومد به ما گفت دلم خیلی برا ب ...

حواست به شوهرت باشه تو اون گوشی واموندش چیه که اینجور می‌کنه امان از اینستا از اعتیاد به مواد بدتره

حواست به شوهرت باشه تو اون گوشی واموندش چیه که اینجور می‌کنه امان از اینستا از اعتیاد به مواد بدتره

چرت و پرت هاش زندگیش شده ، یه مشت دوراز جون ادم به درد نخور را ببینه و بخنده.....