2777
2789
عنوان

بچه مظلومم

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 95 پست
ممنون عزیزم .ما به لطف خد مراحل سخت گذروندیم و پسرم میره کلاس سوم .فقط خودم دارم رو ورود به اجتماع و ...

الهی خیر ببینی مامان قوی هستی حتما موفق میشی آن سالها سربلندی و پیشرفتش را روزبه روز شاهد باشیم به حق مولا علی

ربطی به بچه تداره

تاپیکاتودیدم

توسرخودتم میزنه

مادرشوهرتم توسرت میزنه

و کلاتوسکوتی

شوهرتم دیدی هیچی نمیگی عادت کرده به توسر زدن خودت وبچه

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم ک برای کسایی ک اوتیسم دارن از ظاهر و رفتار و اینا میشه متوجه شد یا در ظاهر طبیعی هستن؟

اوتیسم خفیف نه معلوم نیست 

اما خب طیفش بیشتر باشه اره بی قراری میکنن یا شاید تو حرف زدن و چیزای دیگه مشکل داشته باشه

ربطی به بچه تدارهتاپیکاتودیدمتوسرخودتم میزنهمادرشوهرتم توسرت میزنهو کلاتوسکوتیشوهرتم دیدی هیچی نمیگی ...

چه کنم اخه اینقدر عصبیه بارها بحث کردم حتی سرگوشی کار به خانواده ام هم کشید اما کارخودشو میکنه نمیدونم مبخواد به کجا برسه تهش

اگر من م نابود میشه دخترم