2777
2789
عنوان

بچه مظلومم

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 95 پست
برای اینکه یکم بیشتر تو اینستا باشه و از زیر کار در بره هرچی از دهنش دراومد به ما گفت دلم خیلی برا ب ...

بشین جدی با شوهرت حرف بزن!

اگه قبول نکرد بکوب دهنش 

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه تو چشم اصلا بازی با توپ نه حمام جیغ و داد بد غذا در حرف زد کولیک شدیییید در کودکی بازی با بچه ه ...

این چند مواردی ک اول گفتین فقط اولیش باید بررسی میشد بقیه موارد واس هر بچه ای پیش میاد. چون علاقه ایه... پسر منم نگاه چشمی نداشت ولی از وقتی گوشی و تلویزیون رو قدغن کردیم ارتباط چشمیش بهتر شد با بچه ها بهتر اوخت میشه قبلا تنهایی با اسباب بازی‌اش بازی می‌کرد. یه حرف بیاد دلم آروم میگیره دیگه باهاش میتونم رنگ و عدد رو کار کنم البته الانم بهش میگم این ماشین قرمزه این مداد آبیه و .... ک حداقل تو ذهنش بمونه بعد حرف اومدن بکار ببرتش. حتی از پوشک گرفتنش هم مشکل دارم باید بگه دستشویی داره ک کارشو انجام بدم

این چند مواردی ک اول گفتین فقط اولیش باید بررسی میشد بقیه موارد واس هر بچه ای پیش میاد. چون علاقه ای ...

کتاب فرهنگ صامتها خانم دریانورد را بگیر وبا تصاویر تفریحی باهاش کار کن 

خیلی هم حرف بزن براش وااااای اینقدر حرف بزن 

بعد یه دفعه همه را بهت برمیگردونه 

خانومی تو انجمن آتیسم ایران عضو شو خیلی کمکت میکنن

ممنون عزیزم .ما به لطف خد مراحل سخت گذروندیم و پسرم میره کلاس سوم .فقط خودم دارم رو ورود به اجتماع و روابطش کار میکنم .

مگه بچه اولتون چه مشکلی داره؟

ببین آزمایش کامل و ام آر ای و سی تی اسکن همچی دادیم همچی نرمال بود . ولی تو ۲ سال و نیم راه رفت یعنی یهو تصمیم گرفت راه بره . الان ۳ سال و نیم شد هنوز حرف نیومد . همه میگن سالمه حرف میاد ولی من مادرم دلم طاقت نمیاره ببینم بچم هنوز حرف نیومد نیازشو بگه. 

کتاب فرهنگ صامتها خانم دریانورد را بگیر وبا تصاویر تفریحی باهاش کار کن خیلی هم حرف بزن براش وااااای ...

آخه مشکلی ک هست اینه بچم اصلا تقلا نمیکنه واس حرف زدن مثلا چندین بااار مامان بابا گفت قبلا. ولی بهش میگم بگو بابا اکثر اوقات نمیگه یا میگم بگو گل تلاش نمیکنه ب گفتنش . تو خونه باهاش حرف میزنم با بچه کوچیکمم حرف میزنم ک اولی ببینه یاد بگیره ولی تاثیر ندیدم 

آخه مشکلی ک هست اینه بچم اصلا تقلا نمیکنه واس حرف زدن مثلا چندین بااار مامان بابا گفت قبلا. ولی بهش ...

اگر همکاری نمیکنه ببرش کاردرمانی یه گروه خوب 

چیزی نیست چندبار که باهاش کارکنند را میفته ولی ببرش حتما 

کمکت میکنن