2777
2789
عنوان

پسر خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 9278 بازدید | 103 پست

رو نده بهش بچه پررو رو 😷

حالم بد ميشه از اين تازه به بلوغ رسيده ها

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏
باز خوبه گفته در حد سلام عليك معمولي روابط خانوادگي داشته باشي شوهر من ضمن سه طلاقه كردن من ، خشتك خ ...

اونم حتما چون بچه خواهرش بوده وگرنه خواهر زاده استارتر بود که شوهره میگفت دور خواهرتم خط بکش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من یه مدت محلش نده حتی جواب سلامش رو هم فقط جلو بقیه بده که کس دیگه ای متوجه تغییر رفتارت باهاش نشه. اگه درست نشد اونموقع برخورد جدی تر کن. ولی فکر میکنم چون احتمالا کم سن و سال هست اشتباه احمقانه رو مرتکب شده. بهتره جلو خانواده ها خرابش نکنی البته فعلا.

اگه بازم ادامه داد به شوهرت بگو باهاش برخورد جدی کنه

حالا شوهر من زيادي ريلكسه ، اصلا بهم گير نميده خيلي آزادي دارم تو خونه ام ، خيلي باهاش راحتم، اما وا ...

شوهرمنم گير نده ولي بيخيال نيس ك كلا هيچي نگه 

ولي اگ همچين اتفاقي بيوفته ميدونم طرفو زنده نميزاره ب شدت رو اينجور مسائل غيرتيه 

شوهرمنم گير نده ولي بيخيال نيس ك كلا هيچي نگه  ولي اگ همچين اتفاقي بيوفته ميدونم طرفو زنده نمي ...

بنظرم مرد بايد به بعضي مسائل حساس باشه 👍

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏
عزیزم بخاطر پسره نمیگم اتفاقا بخاطر خود استارتره این حرفم چون همه کاسه کوزه ها سر زن بدبخت میشکنه،وا ...

دقیقا بارها شده تو خیابون تازه دیدم کسی مزاحم یه زن میشه میگن کرم از خود شه فکر کن تو فامیل صدا در بیاد بنظرتون مادر شوهر خواهر شوهرم طرف کی و میگیرن بدون شک نوه اشون

دقیقا بارها شده تو خیابون تازه دیدم کسی مزاحم یه زن میشه میگن کرم از خود شه فکر کن تو فامیل صدا در ب ...

اره اصلا صداشو در نیارین ،منکه اینکارو کردم ،

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم

اصلام بچه نیست همینجوری ساده نگذرین,بگین فلانی بچه اس جلوش راحت باشم ,یا گناه داره چیز نگم بهش,کار از همینا خرابه,رو بهشون بدی دیگه تموم,خیلی جدی تر باهاش برخورد میکردی بهتر بود

تو تاابد بغض میان خنده های منی شک نکن...
چه بی منطق

خيلي منطقيه اتفاقا، فقط از زن سابقش خيانت ديده ، قبل از ازدواج با من باهام طي كرد منم قبول كردم. مصداق مارگزيده از ريسمان سياه و سفيد ميترسه 

اينا فقط ب بلوغ جنسي رسيدن عزيزم  مغزشون قد ي نخودم نيس

بله كاملا درسته

دقیقا بارها شده تو خیابون تازه دیدم کسی مزاحم یه زن میشه میگن کرم از خود شه فکر کن تو فامیل صدا در ب ...

بدبخت خانوما 

البته عزيزم اگ ادم منطقي باشه طرف حقو ميگيره 

ولي ب نظرم اگ دوباره كوچكترين كاري انجام داد اون بچه پرو حتما و حتما همسرتون شديدا واكنش نشون بده تا خدايي نكرده بعدا تو خانواده واسه شما بد نشه