2777
2789
شما کارت هدیه ببر. برای ما کاملا عادی چون هدیه تازه شب عروسی معلوم میشه چقدر و مبالغم بالاست نمیتونی ...

ما هم همینطور هستیم عزیزم نمیدونم چرا بعضیا تعجب کردن من دوماه پیش عروسی برادرشوهرم بود تالار فقط تا۱۰۰میلیون اجازه می‌داد کارت بکشن خودشون دستگاه پز اوردن چه اشکالی داره مگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکه موقع فروش ازش کم میشه

طلا موقع فروش ازش کم میشه

خیلی ها به امید کادو جشن میگیرن که مبلغی کمک باشه برای خرج مراسم..پس پول نقد بهترین گزینه است 

شاید براتون جالب باشه، ما برای مراسم عزا هم کارت خوان داریم

فک کن روز عروسی می در بدر گرفتن کارت هدیه یا خرید سکه باشی...شاید اصلا نخوای خیلی هزینه کنی، مثلا بخوای فقط دو تومن کادو بدی...بری پارسیان بخری داماد موقع فروش ضرر کنه؟

یا آخر شب پول تالار رو چجوری حساب کنه؟

دیگه این اسی نمیتونه که به مهموناش بگه سکه بیارین مهمونا امیدوارن این کارت خوان داره میرن میبینن نیس

مهمون خودش باید شعورش برسه ک کادوشو همراهش بیاره بعدشم خیلیا میرن کارت میکشن الکی رمز اشتباه میزنن تا کارتشون بسوزه بعدش یه جوری وانمود میکنن ک وااااای کارتم سوخت طرف هم میگه فدای سرت😆

اره بابا رسممونهتازه کسی که کارت خوان دیر بیاره سرمراسم یانداشته باشه فوشش میدن میگن مااز کجا پول نق ...

دیگه هر کسی بهتر از همه از رسم و رسوم شهر خودش خبر داره.اینجا عده یه زور می‌خوان آداب و رسوم خودشون رو بکنن تو حلق مردم

کارت هدیه نقد دیگه هرجا بخوای میتونی کارت بکشی و خرج کنی

عزیزم شما تا صبحم که بگی بعضیا حرف خودشونو میزنن 🤧🙄

خب لابد رسمشونه دیگه

بد نمیدونن ولی ما کارت خوان بد میدونیم .یجورایی به نظرم....