2777
2789
عنوان

پسر خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 9278 بازدید | 103 پست
چیو طی کرده اینکه درهرحال من هرچی ببینم حتی مطمئن باشم شمامقصرنیستی میکشمت؟دلیل نمیشه چون زنش خیانت ...

اره عزيزم فك كنم شما با پست من اشتباه گرفتي 

من گفتم اگر خدايي نكرده همچين موضوعي براي من پيش بياد همسرم اون طرفو ميكشه 

دقیقا زمونه خراب شده واقعا آدم احساس خطر میکنه واقعا نسل بعد از اینا چی میشن؟؟؟😢😢😢

باوركن اصلا باورنكردنيه چجوري ي خانوم ٢٨-٢٩ساله باي پسر ١٦ساله 

اگر با چشماي خودم نميديدم محال ممكن بود باور كنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم من نگفتم ميكشه تا حالا آدم نكشته، منظورم به ادامه ندادن زندگيه، يادم نمياد بگم ميكشه😐 واسه م ...

بازن قبلش خشتکشو سرش کشید یاباهاش طی نکرده بود؟؟؟  خب هرکسیم باشه ادامه نمیده زندگی باخیانت رومن ازحرف شوهرت که گفته بود کنارت میذاره چه مقصرباشی چه نباشی تعجب کردم واز این که شما قبول کردی.ول کن خانوم شوهرشما بامنطق ریپلای نکن ممنون

باوركن اصلا باورنكردنيه چجوري ي خانوم ٢٨-٢٩ساله باي پسر ١٦ساله  اگر با چشماي خودم نميديدم محال ...

دقیقا آخه آدم چی بگه بخدا تا یک ساعت بعد از این قضیه اصلا همچین فکری به سرم نزده بود هی به شوهرم گفتم آخه چرا گفت چقدر گیجی یعنی نمیفهمی واقعا ماتم برسد خدا اهلشون کنه

اره عزيزم فك كنم شما با پست من اشتباه گرفتي  من گفتم اگر خدايي نكرده همچين موضوعي براي من پيش ...

اره تو ذهنم مونده بود برگشتم عقب.من منظور این بودچرا بایدشوهر بدون اینکه مقصرباشی حذفت کنه که دوسمون تاکیدداره شوهرش منطقیه

چقد خوب ك تو جامعمون مادراي با فكر و فهميده اي مث شما داريم عزيزم 

لطف داری مادراهمشون  تربیت بچه هاشون براشون مهمه فقط این بچه هاهستن که با کوچکترین دلیلی دنبال اشتباه میرن خواهرشوهر استارتر هم مطمئنن اگه همچین چیزی ازبچش بشنوه خیلی ناراحت میشه ولی خب هیچ کس که بچشو ول نمیکنه.

بازن قبلش خشتکشو سرش کشید یاباهاش طی نکرده بود؟؟؟    خب هرکسیم باشه ادامه نمیده زندگی باخی ...

شما چرا ناراحتي من با شوهرم توافق كردم 😐

ضمنا شما اول ريپلاي كردي، مراجعه كن به امضام

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏
شما چرا ناراحتي من با شوهرم توافق كردم 😐 ضمنا شما اول ريپلاي كردي، مراجعه كن به امضام

ببخشید خوش باش ان شاءالله باشوهرت من که ناراحت نیستم گفتم فقط ازحرفش تعجب کردم امضاتم ندیدم شماازاون جمله ادم هایی هستی که فقط دوس داری نظربدی موفق باشی باشوهرت  

عزیزم بخاطر پسره نمیگم اتفاقا بخاطر خود استارتره این حرفم چون همه کاسه کوزه ها سر زن بدبخت میشکنه،وا ...

چقدر عوضی ان فیلم ها را میبینن جو میگیرتشون 

فرضا شما بدترین شوهرم داشته باشی اصلا مگه اموانش هست بعد با اون زندگی بکنی...

هرچند این پسرها قصدشون فریبه و بسیار نامردن که به ناموس یکی دیگه دست درازی میکنن این دیگه خیانتم نیست دزدیه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

سلام 

بعد چند مرتبه مطالعه متن شما، همچنین همفکری و پاسخ سایر خوانندگان، نظر به جنسیت این حقیر، دو پیشنهاد دارم

الف) بشکل خیلی قاطع و کاملا جدی طی یه میهمانی نزد پدر و مادرش با نمایش گوشیه خود ، تقاضای یاری جهت حل مشکل نمایید.

ب) اگر رفتار و روابط اجتماعی خانوادهها، اصطلاحا مذهبی نیست ، با همفکری همسرخودتون  و مادر او،درصدد ایجاد دوستی و آشنا شدن وی با یک دختر یا زن باشید. 

علیرضا.ط