2777
2789

؟؟؟ 

از تجربیاتتون بگید 

بچه اولمه تجربه ای نداره تازه 11 ماهشه فعلا میخوام یاد بگیرم ولی هنوز زوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک و نیم سالگی از شیر و دوسالگی اینا پوشک با دکترش مشورت کن بعد من مثلا دختر من دیگه از سینم آویزون بود غذا نمی خورد دکتر گفته بود حتما بخاطر دندوناش باید شیر شب قطع بشه و الا پوسیدگی می گیره یکیم دیگه دندون داره می تونه غذا بخوره شیر معنی نداره 

شیر تا ۲سالگی دادم ،پوشک از ۱۲ ماهگی شروع کردم یاد دادن خداروشکر ۱۴ ماهگی دیگه پوشک نزدم زود یاد گرفت ،بچه اولمه

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

من پسر اولم رو ۱۶ ماهگی از شیر گرفتم چون ۵ ماهه باردار بودم دکتر گفت دیگع باید بگیری ۲۵ ماهگی از پوشک گرفتم 

پسر دوم رو ۱۸ ماهگی از شیر گرفتم چون دوتا بچه کوچیک دیگه توان نداشتم شیر بدم ۲۲ ماهگی هم از پوشک گرفتم 

۱۰ روز مونده به دو سال از شیر گرفتم.دقیقا فردای تولد دو سالگیشم از پوشک.خدا رو شکر همکاری میکرد.

یه سال خیلی زوده بذار دو سالش بشه.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

یک و نیم سالگی از شیر و دوسالگی اینا پوشک با دکترش مشورت کن بعد من مثلا دختر من دیگه از سینم آویزون ...

دختر من اصلا دندون نداره روزا بیشتر غذا میخوره خیلی کم شیر شبا برا شیر بیدار نمیشه اما خودم دو بار بیدار میشم براش شیر درست میکنم میدم 

شیر تا 2 سالگی میدم پوشک نمیدونم کی بیگیرم

زود نگیر پوشک 

چون من بچه اطرافیانم زیاد دیدم 

هر مادری زودتر شروع کرده با شکست روبرو شده بود  فقط خودشو و بچه رو اذیت کرده بود 

یا اگه هم موفق بشه  تو روحیات بچه اثر بد میذاره زودتر گرفتن پوشک 

من فکر کنم 2 سال و  نیم بود گرفتم ولی خیلی راحت بود