2777
2789
عنوان

پسر خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 9278 بازدید | 103 پست

اینایی که میگن بچه 16ساله.16ساله بچه نیست دیگه ازنظرتکامل خیلی کامله فقط ذهنش کامل نیست میگید ناموس،شماهاکه ناموس بچه خواهر شوهرتون نمیشید فکر میکنید چرامیگن بانامحرم ها مخصوصا فامیل گرم نگیرید چون ذهن هاخرابه از پسر 16ساله نامرد 50ساله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدا اتفاقاتی میووفته که باخودت میگی کاش همون بار اول حالشو جا میووردم ,نزاری روش تو روت باز بشه,دیدیش بد رفتار کن باهاش,جدی میگم ببخشید استارتر ناراحت نشو بخاطر خودت میگم که بدونی,این حرکت بعدیش ااینه که دست بزنه بهت بعد شما بش بگی چیکار میکتی میگه عه ببخشید دستم خورد

تو تاابد بغض میان خنده های منی شک نکن...
اینایی که میگن بچه 16ساله.16ساله بچه نیست دیگه ازنظرتکامل خیلی کامله فقط ذهنش کامل نیست میگید ناموس، ...

اره عزيزم از نظر جنسي بچه نيست 

دوستان ك ميگن بچه احتمالا منظورشون سن و سال و عقل  اون پسره 

خيلي منطقيه اتفاقا، فقط از زن سابقش خيانت ديده ، قبل از ازدواج با من باهام طي كرد منم قبول كردم. مصد ...

چیو طی کرده اینکه درهرحال من هرچی ببینم حتی مطمئن باشم شمامقصرنیستی میکشمت؟دلیل نمیشه چون زنش خیانت کرده باشما طی کرده که فلان بشه خدای نکرده میکشمت حتی مقصر نباشی اینم نظرمن بود شمانظرت اینه که شوهرت کاملا منطقیه  باشه 

همين بچه هاي اين سن از بزرگا بدترشدن 

منم ي پسر عموي ١٦ساله دارم بگم شاخ درميارين با ي خانوم مطلقه ٢٨-٢٩ساله دوسته خودم هم عكساشو ك شايد ٤٠-٥٠تا عكس بود تو گوشيش ديدم هم چتاشو 

عكساشو اگ ميديدين 😐😐😐با ي وضع لباس و ارايشو اصلا افتضاح كمه واسش 

چیو طی کرده اینکه درهرحال من هرچی ببینم حتی مطمئن باشم شمامقصرنیستی میکشمت؟دلیل نمیشه چون زنش خیانت ...

عزيزم من نگفتم ميكشه تا حالا آدم نكشته، منظورم به ادامه ندادن زندگيه، يادم نمياد بگم ميكشه😐

واسه مثال استارتر گفتم اگه خواهرزاده اش بود خشتكش رو رو سرش ميكشيد . بادقت بخون

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏
همين بچه هاي اين سن از بزرگا بدترشدن  منم ي پسر عموي ١٦ساله دارم بگم شاخ درميارين با ي خانوم م ...

دقیقا زمونه خراب شده واقعا آدم احساس خطر میکنه واقعا نسل بعد از اینا چی میشن؟؟؟😢😢😢