2777
2789
عنوان

پسر خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 9278 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شوهرتون ریلکسه . شوهر من بود یه نر و ماده میخوابوند در گوشش بچه خواهرش یکی هم در گوش خواهرش بابت تحفه ای که پس انداخته 

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام

بله که موافقم حتی حتما بلاکش کن   آدمه هرزو به در نخور ناموس نشناسیه  حتی دیگه باهاش صحبت نکن و حد الامکان  تنها باهاش جایی نمون  شوهرت هم حساس نکن  

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
وااا😲این شد حرف که سکوت کنید؟؟اتفاقا سکوت و حرف نزدن چراغ سبز میشه و این اجازه رو میده طرف جرات بیش ...

نمیدونم باورتون میشه همش تو شکم اصلا باورم نمیشه دیگه جایی که اون باشه من نمیرم

خیلی سرسنگین باهاش باش..

هر وقت میبینیش با ی لحن و قیافه اخمالو جواب سلامشو بده...

یجوری باش ک خودش شرمنده شه

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
[QUOTE=54083023]خانوما انقد نگین قطع رابطه کن و ب مامانش بگو و از این حرفا،نباید چیزی بگه تا ابروریز ...

عزیزم بخاطر پسره نمیگم اتفاقا بخاطر خود استارتره این حرفم چون همه کاسه کوزه ها سر زن بدبخت میشکنه،واسه منم دقیقا همین اتفاق افتاده خواهرزاده شوهرم ،اما من ب شوهرم نکفتم چون خون ب پامیشد،فقط دیگه باهاش سرد برخوزد میکنم و فقط سلام خدافظ،اصلا نگاشم نمیکنم ک خودش قشنگ فهمیده چ غلطی کرده ۲۶سالشه منم سی،بمن میگفت میخامت از داییم جداشو 

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
شوهرمن قطعا ميكشت طرفو 😐😐😐

حالا شوهر من زيادي ريلكسه ، اصلا بهم گير نميده خيلي آزادي دارم تو خونه ام ، خيلي باهاش راحتم، اما واقعا كوچكترين اشتباهي به هفته نميرسه طلاق ميده هرچند مشكل از من نباشه چون قبلا با هم طي كرديم 😐

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏
اتفاقا من هم با خط شوهرم بهش زنگ زدم که بفهمه میدونه 

اتفاقا کارت اشتباه بود خیلی ببخشید ولی اگه شوهر من بود میفهمید خون و خونریزی راه میافتاد,باید میگفتیش اگه شوهرم میدید چی لطفا دیگه از این اشتباها نکن عواقب بدی برات داره

تو تاابد بغض میان خنده های منی شک نکن...
شوهرت طوریش نشه اینقدر به خودش فشار میاره

عزیزم اینجوری نگو ما آنقدر شکه بودیم نمیدونستیم چیکار کنیم شوهرمم خیلی ناراحته اما الان چند وقته با مادر و خواهرش قهره میگه بذار تو همین عالم قهر بمونیم

اصلا درست نیست که حرمت هاشکسته بشه و بین شوهرت و خواهرش مشکلی پیش بیاد یاکسی چیزی بدونه همین که بهشون تذکر دادی خوبه وشوهرتم جایی دیدش یه تذکربده اون پسرتویه سنی هست که این حرکاتش به نظرم ازروی خامیشه وبایه تذکر محکم به خودش چه بسا ازطرف شوهرت سرجاش میشینه شماهم اصلا به کسی نگواین ماجرارو چون سنت کمه وبرات ناخودآگاه مشکل پیش میاد