2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین برای بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 54 پست
حالا من ۵ سال پیش بود. چند تا دکتر عوض کردم شهر دیگه که شاید تو بیمارستان خصوصی راحت سزارین کنم. اما ...

خداروشکر پس منم نمیدونم چیکار کنم دلم نمیخواد اصلا طبیعی عمل کنم ارومیه میگن خصوصی ۳۰میگیره دیگه نمیدونم تا بعد عید چقد میشه هزینشو اصلا منو قبول میکنن یانه

خداروشکر پس منم نمیدونم چیکار کنم دلم نمیخواد اصلا طبیعی عمل کنم ارومیه میگن خصوصی ۳۰میگیره دیگه نمی ...

خیلی سخته. فقط باید یه دکتر براتون بنویسه که چون برای کیست نیاز به عمل دارن باید اجباری سزارین بشن. وگرنه شاید قبول نکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر پس منم نمیدونم چیکار کنم دلم نمیخواد اصلا طبیعی عمل کنم ارومیه میگن خصوصی ۳۰میگیره دیگه نمی ...

آره عزیزم خصوصی فقططط پول میخاد

یکی از دوستای من دولتی بستری شد میگفت تحمل درد رو نداشتم همونجا ز زدم به بیمارستان خصوصی گفتن پاشو بیا....

البته فکر کنم بیمه تکمیلی داشته باشی یکم ارزونتر دربیاد

کدوم شهری اسی ؟اگه بخوای سزارین کنی هزینه ازاد حساب میشه باید بری بیمارستان خصوصی حدودا ۳۰-۴۰ هزینه ...

ینی کلا ۶۰تومن میشه؟خیلیم زیاده خوب اگه دکتر واسه کیستم برام بنویسه و برم خصوصی کمتره هزینش؟

هر شهری باشی زیرمیزی میگیرن سزارین میکنن اگه مطمئنی تنها چاره کیست عمله حتما پیگیر باش وگرنه افتادگی و کشیدگی بافت رحم و بقیه عوارض یا با همون اولی به وجود میاد یا وقتی خیلی زیاد زایمان کنی. شما که میگی زایمان اولی راحت بوده دومی قطعا راحتتر هم هست خودتو به زحمت سزارین ننداز اونم عوارضش کمتر از طبیعی نیست و بعدشم حداقل تا ده روز نمیتونی کاری بکنی که گفتنش راحته ولی با دو تا بچه کوچیک واقعا سخته. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.