2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭😭رابطه زناشویی شما هم اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 5735 بازدید | 124 پست
نمی‌دونم به خدا میگه بی پولم اینطوریم پولدار بشم اوکی میشم

بعضیا ذهنشون درگیر باشه نمیتونن ببخشید نعوظ انجام بدن دست خودشون نبس..ولی بگو تاکی ؟شایذ تاقیامت خدای نکرد پولدار نشذی من چیکارکنم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شوهرم مثل تانک میمونه ول نمیکنه خستم میکنه خخ

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

😂😂😂

ی دارو میگم بنش بده درست میشه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

کی میگه خوب نیست؟! من از اول تا شب قبل از زایمان رابطه داشتم پسرمم ۴کیلو و صحیح و سالم بدنیا اومد

از کجا بفهمم طرف سرد نیس مشکل نداره من خودم خیلی دوسدارم و برام این موضوع مهمه وقتی با پسری قبل ازدواج رابطع داری حالا نمگم دقیقا از نوع اصلیش.....پسر دیگه ب ازدواج فکر نمکنه چجور بدون خوابيدن با طرف نیشه فهمید چجوریه بمونه واسه بعد ازدواج ک خیلی ریسکه 

ماشالله 😂😂

متاهلی ؟

نه مجردم

شوهر نکنیا