شوهرم خیلی سرده 😭😭 بعد چهار ماه میخواستیم سک.س کنیم مثلا اونم فقد به اصرار من این هفته اینقدر قهر کردم باهاش که بره دکتر حداقل منم نمیتونم اینقدر خودمو کوچیک کنم دیگه همش بگم رفتم حموم آرایش کردم تا آرایش کردم فهمید حرفش جدی گرفتم شروع کرد به بحث کردن اعصابشو خورد کردن رفتم جلو چشمش آرایشم پاک کردم انتظار داشتم الان بگه چرا پاک میکنی ولی کثافت نگفت. الآنم گرفته خوابیده 😭😭😭خانوما سعی کنید در کنید منم رابطه زیاد برام مهم نیست ولی خیلی هرمونام بهم ریخته بعد زایمان کلا اینطوری شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه اولا خوب بود دو سال چرا بچه داریم دکتر نمیره میگه مشکلم بی پولی هست پولدار بشم اوکی میشم ولی من د ...
نه خواهر درکت میکنم شوهرمنم بعد دوماه امشب اومد طرفم اینقدر غرزدم. خب بابا منم زنم ادمم. منم رابطه زباد دوس ندارم ماهی یکی دوبار نهایتا ولی نه دوماه سه ماه.
مرد وقتی طرف زنش نیاد زنش فک میکنه دوسش نداره.
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
هعی خواهر اینقدر کثافته کاری انجام میدم که شهوتی بشه میگه مثل جند ها رفتار نکن کلا بیماره
میفهمم کاملا کاملانم متوجهم چقدر ادم حسه بده کوچیک شدن میکنه مردا اینجوری نیستن ما خانوما اگه رابطه بخوایم و نه بشنویم واقا غرورمون میشکنه و احساس کم بودن میکنیم
لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید. کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)