2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭😭رابطه زناشویی شما هم اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 5735 بازدید | 124 پست
ترفند چی وقتی بگه حوصله ندارم و فلان ادم حسه کوچیک شدن بهش دست میده مرد باید التماس کنه

یه دوستی داشتم کلی خوشکل موشکل میکرد مرده میزد تو ذوقش میگفت زود ا ن زاله چندبارم باهاش بحثش شده سر این مشکل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترفند چی وقتی بگه حوصله ندارم و فلان ادم حسه کوچیک شدن بهش دست میده مرد باید التماس کنه

بگه مگه ب گفتن اونه

بگه حوصله ندارم باید پا پس بکشی

قدرت و انرژی زنانگی رو دست کم گرفتیاااا

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

نه اولا خوب بود دو سال چرا بچه داریم دکتر نمیره میگه مشکلم بی پولی هست پولدار بشم اوکی میشم ولی من د ...

نه خواهر درکت میکنم شوهرمنم بعد دوماه امشب اومد طرفم اینقدر غرزدم. خب بابا منم زنم ادمم. منم رابطه زباد دوس ندارم ماهی یکی دوبار نهایتا ولی نه دوماه سه ماه.

مرد وقتی طرف زنش نیاد زنش فک میکنه دوسش نداره.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

هعی خواهر اینقدر کثافته کاری انجام میدم که شهوتی بشه میگه مثل جند ها رفتار نکن کلا بیماره

میفهمم کاملا کاملانم متوجهم چقدر ادم حسه بده کوچیک شدن میکنه مردا اینجوری نیستن ما خانوما اگه رابطه بخوایم و نه بشنویم واقا غرورمون میشکنه و احساس کم بودن میکنیم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

نمیره فدات کاش می‌رفت قرصی چیزی نمیدونی چه بهش بدم

گرمی بده بخوره

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)