2777
2789

شوهر من یه موتور نو داشت که گیر پول بودیم گذاشتیم برا فروش داداش عقده ایه من از اونجایی ک عقده داشت این موتور و سوار شه شب زنگ زد که من میخوام بخرمش بغروشین به من اما الان پنجاه بیشتر ندارم شوعرم گفت اشکال نداره بیا ببر بقیشو هر وقت داشتی بده منم فعلا کارم با همون پنجاه تومن راه میوفته شب اومد موتورو برد اما پول نریخت به حساب تا یه هفته به بهانه های مختلف مارو پیچوند بعد یه هفته موتورو داد به رفیقش اومد گذاشت تو کوچه ریموتشم پرت کرد تو خونه رفیقش و رفت بعدشم خودش گفت موتور و نمیخوام تازه باک پر بنزین برده بود بدون بنزین تحویلمون داد خیلی ناراحتم از خجالت جلو شوهرم اب شدم شما باشین تا عمر دارین با این ادم دیگه حرف میزنین ؟!😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب مامانت اینا بگو

مامانم از اون پروتره خودش لوس بارش اورده منو شوهرم شب اعصابمون خورد بود از کار داداشم اون خیلی ریلکس میپرسید بنظرت چه رنگ مویی بخرم برا موهام ...من جای اون زنیکه خجالت کشیدم تو اون موقعیت

عزیزم خانواده اول هر آدمی عزیزه و احترامشون تا حدی واجب.ولی خانواده اصلی بعد ازدواج شوهر میشه.این قضیه برای مرد هم تفاوتی نداره.

منظورم این هست که وقتی ازدواج میکنیم این ما هستیم که در برابر خانواده هامون باید مدیریت درست و حسابی داشته باشیم.

شما کارتو درست انجام ندادی.برادرتو میشناختی.و می‌دونستی عقده ای هست.بنابراین اصلا نباید باهاش معامله ای انجام میدادی.و به همسرت ضرر رسوندی و باعث شدی اعتبار خانوادت کم بشه و هم اعتماد نسبت به خودت.اعتماد نسبت به خودت مهمتره.تو شریک زندگیش هستی.

برای آیندت میگم.اینکه گذشت.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

قبلا تحقیرش نکردیشاید خواسته تلافی کنه!یا خیلی بچس!

تحقیرش نه اما به بابام اصرار داشت کل زمینای کشاورزی و بغروشه. بده به اون من گفتم نمیشه منم سهمی دارم برا چی باید همه رو بده به تو 

سر مردم زیاد از این کارا در اورده بود اما سوهرم گف دیگه با ما که اینکارو نمیکنه غریب و اشنا حداقل می ...

اخ اخ اتفاقا ادما با بقیه هر کاری کنن با خودی هم میکنن من اینو خیلی دیدم، ولی تجربه شد براتون کلا با این ادم معامله و کاری نکنید ،ممکنه روابط شما و شوهرتم بهم بخوره سر  این کارای داداشت

عزیزم خانواده اول هر آدمی عزیزه و احترامشون تا حدی واجب.ولی خانواده اصلی بعد ازدواج شوهر میشه.این قض ...

متاسفانه من به شوهرم گفتم اما اون قبول نکرد بعنی گفت با ما دیگه اینکارو نمیکنه