2777
2789
عنوان

مسافرتیم ولی حال روحیم بده

705 بازدید | 51 پست

چیکار کنم؟

الان پنج روزه رفتیم شاید ده روز دیگم بمونیم

قبل مسافرت تمام تلاشم رو حجم بود که موفق هم شدم ولی تو مسافرت هیچی نمیتونم بخورم بس ک ناراحتم🫠

هرچی میگم بریم خونه قبول نمیکنن همش تو ی اتاق و گریه و التماس به خدا

گفتم اینجا بگم یکم سبک شم

واقعا دست خودم نیست حالم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمی ..خوش باش یکم. بگرد برو خرید .. حالت بهتر میشههوا زده شدی ..احتمالا ..

دوس دارم ولی نمیشه یهو جوری میشم ک هرچی میخام برم بیرون بگم بخندم نمیشه اشک میخاد بریزه پایین جلو اشکمو نمیتونم بگیرم 

من از آرزوهام اینه که دوماه طبیعت گردی کنم

تو الآن تو آرزوهای منی،لذت ببر،وقت برای گریه و غصه زیاده ،بقیه ناراحتیتو بذار برا وقتی برگشتی خونه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

امروز فاطی ها حال خرابن

سعی کن تو جمع باشی بگی بخندی

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌