2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭😭رابطه زناشویی شما هم اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 5735 بازدید | 124 پست

عزیزم هر چی اصرار کنی بدتر میشه باید غیر مستقیم باشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین عزیزدلم واقعا فکر آدم و سرد میکنه چ مرد چ زن فکر واسترس داغونت میکنه واصلا احساس نیاز به رابطه ...

عزیزم پستت رو خوندم.  شوهر من شیر خرما و شیره انگور و گردو و انجیر و چای ماسالا و خرما و ارده و پیاز و .... ترک نمیشه، غذاهامون گوشت گوسفند و بلدرچين و ماهی جنوب و ..... اما  رابطه مون از طرف همسرم افتضاحه. 

حتی تو دروان آشنایی و خواستگاری من در مورد رابطه به طور مستقیم ازش سوال کردم و گفتم برام اهمیت داره، اونم گفت مشکلی نداره. 

۱۱ سال از ازدواج ما گذشت، همه راه ها رو غیر از دکتر رفتم. همه ایده های قری و غری رو اجرا کردم. فیلم هم نشستیم با هم دیدیم. حتی براش  مثال میزنم میگم زن و شوهرها رابطه شون اینجوریه اونجوریه، با تعجب میگه امکان نداره.

اوایل ماهی یبار بود. دوران بارداری که صفر . الان هم هر ۴ ماه یکبار ، سه ماه یه بار، اونم دیگه دل و دماغی برای من نیست.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پستت رو خوندم. شوهر من شیر خرما و شیره انگور و گردو و انجیر و چای ماسالا و خرما و ارده و پیاز ...

عزیزدلم متاسفم خیلی ناراحت شدم 

ولی ایشون گفتن قبلا خوب بودن الان سر فکروبی پولی این شدن

دوست همسرم همین مشکل داشت باهمسرم رفتن کلی ژل و دارو خارجی  گرفتن ولی اثر نداشت 

بنظرم شوهرت تا آخر همینه متاسفانه ولی شماهم به روش بیار منت سرش بذار که لااقل اینقدر زبونش دراز نباشه بدونه مشکل داره