2777
2789

هفته ای چند بار رفت و آمد میکنین؟تاحالا به مشکل نخوردین

اگه الان مادرشوهرتون به خانوادتون بگه سگ یا خواهرشوهرتون پشت سرتون بهدون بگه پدر سگ چه واکنشی نشون میدین

اگه بعدش رفتارشون کاملا عادی باشه فراموش میکنین؟اگه وقتایی که باید براتون هزینه میکردن و نکردن و گذشته جبران میکنین یا نه؟مثلا تو عقد براتون عیدی اینا نیارن روز مادر و مناسبت ها چیکار میکنین

ممنون میشم جواب بدین نیاز دارم بدونم خانمای با سیاست چجور واکنش نشون میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دوهفته یکبار میریم خونشون تا بحال کوچکترین بی احترامی به خانوادم نکردن اصلا تو مرام و مسلکشون نیست این رفتارها 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عزیزم دور از جون من که آلزایمر ندارم

خب آدم فراموش نکنه نمیتونه دیگه رابطه خوبی داشته باشه که

مثلا من تو دلم همش میگم اگه خوبی منو میخواست چرا بخاطر ۱تومن لباس و وسایل اونقدر ناراحتم کرد،چرا بمن توهین کرد ولی تاحالا به دامادش نازک تر از گل نگفته

خداشاهده هیچ بی احترامی نکردن جراتشو ندارن از اول صمیمی نشدم 

اشتباهتون رفتو امدزیاد و صمیمیت افراطی باعث گستاخ شدن بقیه میشه 

حوصلت سر میره پانشو بری خونشون سنگین باش

شوهرم فقط پدر مادر داره خواهر برادر نداره 

با اگثر فک و فامیلاشونم رفت و امد ندارن 

ولی من همیشه سعی میکنم احترام بزارم بهشون 

اونام متقابلا همینن

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
اگه بکنن میبخشی؟

نه اصلا ،همسرم میدونه خانوادش هم میدونن خط قرمز من خانوادمه هرکس که میخواد باشه طرفم کوچکترین بی احترامی به خانودم مساویه با قطع رابطه و برخورد تند و بدون احترام من 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
از این که مناسب ها اگه برامم چیزی نیارن ناراحت نمی شم مثل قبلا برخورد می کنم می گم شاید نداشتن که بد ...

داشتن و نداشتن که مشخصه

مثلا صبح روزی که قراره برین طلا بخرین برن با نصف پول طلا برای خودشون نیم ست بخرن