2777
2789
عنوان

بعضی تاپیکا بدجور آدمو دلشوره میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 58 پست
ببین من مثلا از اول به دخترم نگفتم به هیچ وجه هیج تولدی نمیتونی بری :براش حد و مرز و مشخص کردم خودش ...

وای تو چقدر خفنی چه تربیتی ماشاالله داره بچه ت رو نمیزاری هیچ تولدی بره 

الان مجبوره بچه ت مجبور همیشه مجبور اما نمی مونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همششش مسخرسچون باید با بچت دوست باشی باااایددوست باشی و ب درست راهنماییش کنی حله

پسرم ۸ سالشه اما هیچی بهم نمیگه 

مثلا توجمع بچه هاست با گریه وداد میاد بیرون ولی نمبگه چیکار کردن ک ناراحت شده 

منم میگم  مثلا اگر فلان حرفو زدن فلان جوابو بده اصلا گوش نمیده

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

تابستونا بذار سرکار برن فنی حرفه ای هم بفرستشون

پسرم ۸ سالشه 

دخترمم میگ  دوستدارم درمورد فضا و حغرافیا بدونم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

به عنوان کسی که سن فرزند شما رو ممکنه داشته باشم میگم شاید بهتره این رو از زبون ماها بشنوید تا پدر مادرها 

توی دوستان خودم دیدم بارها که خانواده های سخت گیرشون باعث شده به چه روزی بیفتن یا همچنین برعکس خانواده هایی که هیچی براشون مهم نبوده هم همونجوری!

ولی محدودیت خیلی بدتره چون فرزند شما هرجور شده اگه بخواد یه کاریو بکنه انجام میده حالا شما هی جلوشو بگیر اون راهشو پیدا می‌کنه 

تا حد زیادیم به ذات خود ادم بستگی داره و بیشترین تاثیرهم همون تربیت خانوادس که الان میگم چطور باشه

من نه کامل محدود بودم و نه کامل ازاد یه چیز نرمال و عادی البته از یه سنی به بعد این ازاد بودنه اتفاق افتاد

ولی هیچوقت از اوت اعتماد سو استفاده نکردم حتی توی کوچیک ترین مورد 

بزرگترین لطفی که در حق فرزندتون میتونید بکنید اینه که از مسائل جدیدی که بهتون میگه یا حرف میزنه عصبی نشید سعی کنید درک کنید و کنارش باشین اینجوری وقتی مشکلی پیش میاد یا میخواد یه کاری کنه اولین نفر شما توی ذهنش میایین و میاد با شما حرف میزنه 

خلاصه تا میتونید باهاشون رفیق باشید که نرن مشکلاتشونو به رفیقای دیگشون بگن که بالاخره به خاطر سن کم یا هرچی باعث بشه راهنمایی غلط بهشون بدن

وای تو چقدر خفنی چه تربیتی ماشاالله داره بچه ت رو نمیزاری هیچ تولدی بره الان مجبوره بچه ت مجبور همیش ...

من گفم نمیزارم بره :گفتم  آزاده فقط حد و حدود و میدونه براش تعیین کردم جایی که میدونه جو درستی نداره بدون اینکه معطل کنه خودش به دوستش میگه من نمیتونم بیام 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خب اون داستان خانم حیلی اشتباهات داشتن.ادم بچه رو یهو نمیفرسته بره شهربازی سرکار..بچه ۱۶ ساله بخوادم ...

اخه پسرا ازیه سنی سرکش میشن

وای تو چقدر خفنی چه تربیتی ماشاالله داره بچه ت رو نمیزاری هیچ تولدی بره الان مجبوره بچه ت مجبور همیش ...

اینا نمیدونن بعد ۱۸ سالگی بچه شون چقدر  تغییر میکته

فکر میکنن تا ابد ی بچه حرف گوش کن میمونه 

پسرم ۸ سالشه اما هیچی بهم نمیگه مثلا توجمع بچه هاست با گریه وداد میاد بیرون ولی نمبگه چیکار کردن ک ن ...

سعی کن باهاش دوست شی واقعا سعی خودتو بکن

چون خطرناک ترین چیز هم واسه بچها هم پدرمادر اینه ک باهاش دوست نباشن حالا یکیشونم دوست باشه کافیه

چون من خودم با مامانم دوست بودم و کساییو میدیدم ک همه چیو پنهون میکنن از خونه و چقدر میترسن از ماماناشون توی دردسر میوفتن و اکثرا کمبود محبتم داشتن

خدایا بینهایت شکرت💚💚

پیشنهاد میکنم شما و همسرت مشاور خوب تو سه‌ر خودتون پیدا کنید و هرازگاهی باهاشون مشورت بگیرید سوالی د ...

کاش بتونم پیدا کنم 

شوهرم پر از ایراده 

خیلی عصبیه اهل داد زدنه خیلی هم بی عرضه ست 

دوست ندارم پسرم مثل اون بشه

سعی کن باهاش دوست شی واقعا سعی خودتو بکنچون خطرناک ترین چیز هم واسه بچها هم پدرمادر اینه ک باهاش دوس ...

درست میگی

تهرانی؟انقد جاها آموزش فضا دارن من منتظرم بچم بزرگ بشه بفرستمش

تهرانم 

کجا بفرستمش خیلی  علاقه داره