2777
2789
عنوان

بعضی تاپیکا بدجور آدمو دلشوره میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیز کلی از زندگیشون میگن ....داخل زندگی کسی نیستیم 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
افراط و تفربط:تو هر جیزی خیلی :بده :آزادی بیش از حد محدودیت بیش از حد هیج کدوم جواب نمیده

من واقعا موندم چیکار کنم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

یچیز کلی از زندگیشون میگن ....داخل زندگی کسی نیستیم

بنظرم ادم باید درس بگیره

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

از خدا بخواه پشت و پناهشون باشه واسشون دعا کن عاقبت به خیر بشن از خدا بزرگ تر داریم ؟

قربون خدا برم 

اما زمونه خیلی بد شده

من واقعا موندم چیکار کنم

ببین من مثلا از اول به دخترم نگفتم به هیچ وجه هیج تولدی نمیتونی بری :براش حد و مرز و مشخص کردم خودش میدونه کدوم دعوت به تولد و باید قبول کنه کدوم همون لحظه یه بهانه بیاره رد کنه عذر بخواد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بچه نیار

بهترین راهنمایی بخصوص اگر شوهر خوبی ندارید حوصله و اعصاب خوبی ندارید کنترلگر زیادی یا از اون طرف بی مسئولیت هستید یا پول درست درمون ندارید بهتره مشکل رو از اول بوجود نیارید که بعدا دنبال راه حلش بگردید

بچه همیشه ۲ تا ۶ ساله نمی مونه شاید باور نکنید :))))

من پسرم ۱۴ سالشه نه گفتن و بهش فقط یاد بده خیلی مهمه من که بهش گفتم دوست خوب انتخاب کن نه گفتن هم بلد باش نترس اگه مسخره ات هم کردن گفتن تو ترسویی بچه ننه این حرفا اهمیت نده به فکر آینده ات باش اینا که این حرف ها میزنند کله شون باد داره دیگه تا حدودی خداراشکر متوجه شده دخترمم هم ۱۲ سالشه اون همه چی میاد برام میگه خیلی برونگرا هست به اونم نه گفتن و یاد دادم چون واقعا خیلی مهم هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜