2777
2789
عنوان

بعضی تاپیکا بدجور آدمو دلشوره میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 58 پست
به عنوان کسی که سن فرزند شما رو ممکنه داشته باشم میگم شاید بهتره این رو از زبون ماها بشنوید تا پدر م ...

مرسی دختر قشنگم 

عالی گفتی 

بحق راهنمایی عالی کردی 

چندبار خوندم 

ممنون بابت توضیح قشنگت

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

من پسرم ۱۴ سالشه نه گفتن و بهش فقط یاد بده خیلی مهمه من که بهش گفتم دوست خوب انتخاب کن نه گفتن هم بل ...

نه گفتن رو باتوضیح دادن یاددادی؟

پسرم احساس میکنم نه گفتن بلدنیست 

زود رنجه 

خودشو کم میبینه از بقیه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسابداری آرایشگری اینارو الان یادم اومد. جدا از مدرسه موسسات فنی حرفه ای رایگان آموزش میدن

واقعا فنی حرفه ای رایگان یادمیده؟فکر نکنما

اینا نمیدونن بعد ۱۸ سالگی بچه شون چقدر تغییر میکتهفکر میکنن تا ابد ی بچه حرف گوش کن میمونه

ای کاش اول جملات و خوب میخوندین :گفتم از اول منع نکردم هیج تولدی نمیتونی بری همیشه اجازه داشته: ولی حد و حدود و میدونسته خودش اگه می‌دیده تولدی هست که خارج از اون قوانین تعیین شده است :به این درجه از درک و شعور پذیرش رسیده که بگه ممنون من فلان روز کار دارم نمیتونم بیام :همون طور که از اون ور اون جایی که مناسبه بدون اینکه بخواد اول از من اجازه بگیره قبول میکنه چون میدونه ه ز نطر منم اوکیه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
گنبد مینا کلی دوره برگزار میکنه پیجشو فالو کن. یکی هم پیج هوشان توی مرکز علوم و ستاره‌ شناسی نیاوران ...

شمارشونو داری برام بفرستی تابستون بفرستمش؟

من چندين سال پیش میرفتم .رايگان بود فنی حرفه ای مرکز اقدسیه

الان بنظرت ک همه چی پیشرفت کرده رشته های مربوط ب رباتیک رو هم یادمیدن یا برنامه نویسی؟

نه گفتن رو باتوضیح دادن یاددادی؟پسرم احساس میکنم نه گفتن بلدنیست زود رنجه خودشو کم میبینه از بقیه

آره دیگه چند تا را مثلا براشون مثال زدم که زندگی شون بد شده خودشون تباه کردن گفتم اینا نه گفتن بلد نبودن رفیق باز بودن هدف و انگیزه نداشتن دیگه متوجه شدن بچه ها خیلی عاقل و باهوش هستن دائم براشون بگی مثال بزنی اویزه گوش شون میشه ولی خب خیلی بازم باید مراقب بود مخصوصا سن نوجوانی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نه گفتن رو باتوضیح دادن یاددادی؟پسرم احساس میکنم نه گفتن بلدنیست زود رنجه خودشو کم میبینه از بقیه

منم پسرم همبن طور بود اعتماد به نفس نداشت گوشه گیر بود از کلاس پنجم به بعد عوض شد بفرستش ورزش خیلی تاثیر داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
والا شمارشو ندارم اگر پیدا کردم میام اینجا بهت میگم ولی پیج اینستاشون hooshan

لطف میکنی 

من اینستا ندارم