2777
2789
عنوان

عاشق دخترممممممم خدایا شکرتتتت

724 بازدید | 50 پست

سلام . راستش من یه دختر داشتم که بعد از چند سال حامله سدم . هیچ رژیمی نگرفته بودم و هیچکاری نکرده بودم . اولش جنسیت هم برام مهم نبود ولی سونو اولی که رفتم ان تی بهم گفت پسره. بعد من واسه خودم برنامه میریختم که اره یه دختر دارم اینم پسر خوبه و فلان . سونو بعدی بهم گفت دختر . تو یه شکی رفتم که میتونم بگم تقریبا افسردگی گرفته بودم شدید ... به هرکاری فکر میکردم حتی خودکشی . به زمین و زمان چنگ میزدم . نمیدونم چرا . الان که بهش فکر میکنم میگم چرا واقعا ... ناشی از تغییرات هورمونی هم بوده . حتی چندتا تاپیک زدم که چبکار کنم و فلان و نمیخوام و ... امروز دخترم سه ماهشه . من دیوانه وار عاشقشم ... دیگه بچه نمیخوام ولی اگه روزی بخوام و اونم دختر بشه شاید بیشتر از این دوتا عاشقش بشم ... خدارو شاکرم که دوتا فرشته دارم . خدا رو شاکرم که کار اشتباهی نکردم ... خواستم این تاپیکو بزنم که شاید یکی تو‌موقعیت دیروز من باشه .. اینا میگذره و روزی که دختر کوچولوتو بغل میکنی بهترین لذت دنیا رو داری. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه برعکسش باشه عاشق دختر باشی پسر بشه دوس داری بمیری مثل الان من الهی بمیرم نبینم اومدنشو 

دخترم ۳ سالش بود هر روز بهش میگفتم برات خواهر میارم بعدی پسر شد الانم باز پسر حامله ام فقط مرگ میخوام 

چقدر دخترم تنهایی و بی مادری کشید دو تا داداش به درد نخور براش پس انداختم خوش به حال تو و دخترت

دخترت مگه کجاس

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

اگه برعکسش باشه عاشق دختر باشی پسر بشه دوس داری بمیری مثل الان من الهی بمیرم نبینم اومدنشو دخترم ۳ س ...

عزیزم نگو اینطوری ان شا..ک برادرای خوبی برا دخترت باشن ،

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

خدا حفظشون کنه تو حاملگی ادم بهم میریزه کلا مهم الانه که عاشق بچه هاتی🌹

اره و چقدر اینجا ادمو درک نمیکنن . بجای اینکه اینجا یکی به من دلداری بده همه حمله میکردن