2777
2789
عنوان

عاشق دخترممممممم خدایا شکرتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 50 پست

مگه نمیگن ان تی بگه پسر قطعی پسره

چند درصد بهت گفت پسره ک بعد دختر شد

مگه نباید ان تی یه چیزی دیده باشه ک گفته پسر😐

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ برادری به درد نمیخوره خودم دو تا دارم ارزو داشتم برای دخترم خواهر بیارمالان از سونو برگشتم با گر ...

رابطتت با پسر اولت چطوره؟

تربیتش با خودته ها ، بخوای اینجوری رفتار کنی از داداشاتم بدتر میشن دشمن جونت میشن اونا بچن چطوری میتونی اینجوری راجع بهشون حرف بزنی؟

بنظرم افسردگی شدید داری 

چقدر دخترم تنهایی و بی مادری کشید دو تا داداش به درد نخور براش پس انداختم خوش به حال تو و دخترت

افکار شما چقدر زشته 

تربیت مهمه ک چجوری تربیت کنی ک بچه ها عاشق همباشن اینجوری از هم متنفرشون میکنی 

من داداشم از خواهر برام عزیزترع

منم عاشق دخترامم دوتا دختر دارم  

تو شرایط بد روحی دختر دوم حامله شدم هشت ماه از مرگ مادرم گذشته بود بیبی چک ک زدم مثبت شد هیچ حسی نداشتم سونوگرافی ک گفت دختره شوهرم و دخترم کلی ذوق کردن منم برای دخترم خوشحال بودم ک داره خواهردار میشه ولی روحیم انقدر خراب بود میگفتم بدون مامانم بچه رو چکار کنم روحیه ام باخته بودم میگفتم بدون کمک اون چطوری بچه رو بزرگ کنم حالا ۲۹ سالم بود و واسه بچه اولم مامانم نتونسته بود کمک ولی نمی‌دونم چرا انقدر فکر و خیال میکردم نگران بودم میگفتم کاش هیج وقت به دنیا نیاد بمیره نابود بشه ولی الان جونمه نفسمه شیرینی خونمونه ۶ سالشه امسال میره کلاس اول🥺❤️

رابطتت با پسر اولت چطوره؟تربیتش با خودته ها ، بخوای اینجوری رفتار کنی از داداشاتم بدتر میشن دشمن جون ...

درک کنید واقعا من شرایط ایشونو داستم . الان اصلا دست خودش نیست 

ان تی گفت صددرصد پسر . نمیدونم واقعا

چ عجیب واقعاااا

قربون خدا برم یهو اراده کنه جنسیت هم عوض میکنه 😍😂

ولی ما هم دوتا خواهریم خواهر داشتن خیلی کیف میده

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

منم بچه اولم دختربود بخاطر حرف بقیه تو ذهنم میگفتم کاش. دومی پسر باشه اما دختر شد الان هر دوتاشون عشقای منن با دنیا عوضشون نمیکنم و قصد هم ندارم دیگه باردار بشم اگرم کسی حرفی بزنه جوابشونو میدم ، خداروشکر تو خونواده خودم همونقد که به پسر اهمیت میدن به پیشرفت و موفقیت دختر هم اهمیت میدن و منم اینو از پدرو مادرم یاد گرفتم هرچه در توانشون بود برا ما انجام دادن منم میخوام دخترامو جوری بار بیارم که مستقل باشن و قوی 

چ عجیب واقعااااقربون خدا برم یهو اراده کنه جنسیت هم عوض میکنه 😍😂ولی ما هم دوتا خواهریم خواهر داشتن ...

ما هم دوتا خواهر بودیم و دوتا داداش . واقعا ابجیمو با دوتا داداشام عوض نمیکنم

خدا برات حفظشون کنه عزیزم الهی قسمت همه منتظران بشه 

منم دو تا پسر دارم خدا رو شکر میکنم و دوست داشتم سومی هم بیارم دخترم تجربه کنم ولی قسمت نشد برامون نموند 

میشه با دل پاکت واسه سلامتیم دعا کنی ؟ ممنونم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403