2777
2789
عنوان

شیرخشک

67 بازدید | 7 پست

دخترا پسرم اول بش شیر خشک گیگوز داد 

بعد چند وقت شکمش روزی یکبار کار میکرد خیلی زور میزد عوض کردم اپتامیل استفاده کردم بعد دیدم اپتامیل که بدتره ببلاک چند روزی بش دادم شکمش درست کار نکرد دیگه بش دوباره گیگوز دادم بعد ک رفتم دکتر بش ببلاک کامفورت داد 

الان بازم شکمش خوب کار نمیکنه موندم چیکار کنم عصبیم هی خودمو سرزنش میکنم که اره اگه شیر داشتم به بچم این شیرخشکای واموندرو نمی‌دادم که یوبس شع

چند وقتشه؟من بچم ۴ ماهشه هر وقت یبوست میشه دور مقعدش رو آروم با روغن زیتون چرب میکنم شکمش کار میکنه

یک ماهشه 

چرب میکنم گاهی اوقات تحریک میکنم دیروز دیدم دو روز شده کار نکرده بچم تو آدینه شیاف گذاشتم براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایتقدر حساس نباش، تا ۴،۵ روز هم اگ بچه گریه نکنه مشکلی نیستبهش قطره بده شکمش کار کنه

میدم ببی کر 

از وقتی شیرخشک کامفورت میدم مدفوع چسبناک شده ی تیکه سبز توشه این عادیع؟