2777
2789
عنوان

عاشق دخترممممممم خدایا شکرتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 50 پست
منم بچه اولم دختربود بخاطر حرف بقیه تو ذهنم میگفتم کاش. دومی پسر باشه اما دختر شد الان هر دوتاشون عش ...

دقیقا منم به دهن بقیه نگاه میکردم . ولی امروز اگه یکی حرف زیادی بزنه میزنم تو دهنش بی تعارف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تازگیا این‌همه‌هجمه‌علیه‌پسرا چیه‌جریانش!؟ مد جدیده؟ چه فرقی دارین شماها با اون جاهلای‌زمان‌قدیم‌که دختر داشتنو عار می دونستن!!!! به پسر‌ مهربون دارم با دنیا عوضش نمی کنم داداشمم همیشهههه پشتم‌بوده و هست و‌خدارو هزار بار شکر می کنم واسه بودنشون البته که اگه دخترم بود رو چشام‌جا‌ داشت مهم‌ اینه درست تربیت بشن‌چه دختر چه پسر. 

واقعا تازگیا این‌همه‌هجمه‌علیه‌پسرا چیه‌جریانش!؟ مد جدیده؟ چه فرقی دارین شماها با اون جاهلای‌زمان‌قد ...

دنیای عجیبی شده 

داریم برمیگردیم به عصر جاهلیت اما برعکسش....

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

اگه برعکسش باشه عاشق دختر باشی پسر بشه دوس داری بمیری مثل الان من الهی بمیرم نبینم اومدنشو دخترم ۳ س ...

واااااا😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟