سلام . راستش من یه دختر داشتم که بعد از چند سال حامله سدم . هیچ رژیمی نگرفته بودم و هیچکاری نکرده بودم . اولش جنسیت هم برام مهم نبود ولی سونو اولی که رفتم ان تی بهم گفت پسره. بعد من واسه خودم برنامه میریختم که اره یه دختر دارم اینم پسر خوبه و فلان . سونو بعدی بهم گفت دختر . تو یه شکی رفتم که میتونم بگم تقریبا افسردگی گرفته بودم شدید ... به هرکاری فکر میکردم حتی خودکشی . به زمین و زمان چنگ میزدم . نمیدونم چرا . الان که بهش فکر میکنم میگم چرا واقعا ... ناشی از تغییرات هورمونی هم بوده . حتی چندتا تاپیک زدم که چبکار کنم و فلان و نمیخوام و ... امروز دخترم سه ماهشه . من دیوانه وار عاشقشم ... دیگه بچه نمیخوام ولی اگه روزی بخوام و اونم دختر بشه شاید بیشتر از این دوتا عاشقش بشم ... خدارو شاکرم که دوتا فرشته دارم . خدا رو شاکرم که کار اشتباهی نکردم ... خواستم این تاپیکو بزنم که شاید یکی توموقعیت دیروز من باشه .. اینا میگذره و روزی که دختر کوچولوتو بغل میکنی بهترین لذت دنیا رو داری.
از عذاب وجدان اینو میگی درکت میکنم. زن داداش منم حامله بود من همش میگفتم من بچه اینا دوست ندارم چون هم داداشم هم زنش موزی بودن. ولی وقتی دنیا ادمد عاشقش شدم گاهی بخاطر اون موقع عذاب وجدان میگیرم
چقدر دخترم تنهایی و بی مادری کشید دو تا داداش به درد نخور براش پس انداختم خوش به حال تو و دخترت
این دیگه نوبره والا از کی تا حالا پسر داشتن شده دوتا به درد نخور؟!!! دوتا مرد داری بزرگ میکنی چرا به این دید نگاه نمیکنی بده مگه
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
من اصلن کاری به افتخار پسر داشتن یا دختر داشتن ندارم بچه خوب بار بیاد پسر و مرد تو یه خانواده زیاد باشن کمک دست هستن دختر خوب هم یه جور دیگه هر دو برکت و نعمت ان
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست