2777
2789
عنوان

عاشق دخترممممممم خدایا شکرتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 50 پست

از عذاب وجدان اینو میگی درکت میکنم. زن داداش منم حامله بود من همش میگفتم من بچه اینا دوست ندارم چون هم داداشم هم زنش موزی بودن. ولی وقتی دنیا ادمد عاشقش شدم گاهی بخاطر اون موقع عذاب وجدان میگیرم

🦋

اگه برعکسش باشه عاشق دختر باشی پسر بشه دوس داری بمیری مثل الان من الهی بمیرم نبینم اومدنشو دخترم ۳ س ...

خدا نکنه عزیزم پسرتو بغل بگیری با دنیا هم عوضش نمیکنی ولی کسی که دختر داره قطعا یه دختر دیگه میخواد چون دخترش مونس میخواد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگو اینطوری ان شا..ک برادرای خوبی برا دخترت باشن ،

هیچ برادری به درد نمیخوره خودم دو تا دارم 

ارزو داشتم برای دخترم خواهر بیارم

الان از سونو برگشتم با گریه ماه هشتمم 

چقدر دخترم تنهایی و بی مادری کشید دو تا داداش به درد نخور براش پس انداختم خوش به حال تو و دخترت

این دیگه نوبره والا از کی تا حالا پسر داشتن شده دوتا به درد نخور؟!!! دوتا مرد داری بزرگ میکنی چرا به این دید نگاه نمیکنی بده مگه 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
اگه برعکسش باشه عاشق دختر باشی پسر بشه دوس داری بمیری مثل الان من الهی بمیرم نبینم اومدنشو دخترم ۳ س ...

وای چقدناشکرییییی.اینجوری نگو یه بلایی سردخترت نیاد

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

عزیزم یکم یواش تر😁

حالا خوبه یه دختر داری

من چی بگم یه پسر دارم.خواهرندارم دو تا برادر دارم

عاااشق دخترم🥲

هیچ برادری به درد نمیخوره خودم دو تا دارم ارزو داشتم برای دخترم خواهر بیارمالان از سونو برگشتم با گر ...

تو مرد بار بیار

برادر بار بیار

انگشتای یه دست مگه شبیه همن؟

چون خودت داداشت به درد نمیخوره پس همه همینن؟

چطور میتونی به بچه های خودت اینارو نسبت بدی

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

دوتا دختر خیییلی خوبه🥰😍من خودم یه پسر دارمخواهرندارم و دوتا برادر دارم....اصلا از برادرام راضی نیس ...

انشالله بچه بعدیت دختر بشه عزیزم . دختر مونس مادره

از عذاب وجدان اینو میگی درکت میکنم. زن داداش منم حامله بود من همش میگفتم من بچه اینا دوست ندارم چون ...

اره وقتی به اونموقع فکر میکنم خیلی ناراحت میشم .. هر چند واقعا دست خودم نبود

دقیقا.مردم ما یا ازینور بوم میفتن یا ازون ور

من اصلن کاری به افتخار پسر داشتن یا دختر داشتن ندارم بچه خوب بار بیاد پسر و مرد تو یه خانواده زیاد باشن کمک دست هستن دختر خوب هم یه جور دیگه هر دو برکت و نعمت ان 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست