2777
2789
عنوان

من مقصرم یا مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 92 پست
فقط خیلی مراقب باش تا موقع عروسیتون فعلا خیلی درگیر چیزی نشو و حسابی حواستو جمع کن که هم مقداری پس ا ...

من همین الانم داره براشون همش هدیه میگیرم زعفرون وسیله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین الانم داره براشون همش هدیه میگیرم زعفرون وسیله

هوف 

چرا اته پدرش بیکاره؟مریضه؟خیلی سن بالاست؟چشه؟جوانی چه کاره بوده؟حتی خونه ی دو طبقم نداره لااقل کرایشو بگیره؟ننم جان چه خبره خب اخه اینجور مواقع که نمیشه پسر رو گذاشت لای نون و ی لقمه چپ و چولش کرد  و باید از قبل فکر بعدشو میکردن که دختر مردم به امیدی میاد عروسشون میشه

هوف چرا اته پدرش بیکاره؟مریضه؟خیلی سن بالاست؟چشه؟جوانی چه کاره بوده؟حتی خونه ی دو طبقم نداره لااقل ک ...

نه ۵۰ سالشه 

پدر شوهرم چون یگونه بوده لوس بوده از بچگی

مگه راننده بودی که میگی چرا دستمزدم رو ندادن .دوما از اول میدونستی پدر همسرت بیکار هست و عقد کردی پس ...

نه نمیدونستم به من گفته بودن کار میکنع 

گیرم بیکار باشه وظیفه شوهر من نیست که خرجشون بده بعد ما از زندگی عقب بیوفتیم

تازه پدرش از کار افتاده که نیست یا مریض که نیست   که بگیم ازه خرجشون بدع نمیتونع کار کنه 

مردیکه سالم نشسته خون۸ هی مادرشم میگه فلان چیز نداریم بخر 

اصلا منطق شما رو درک نمیکنم

خب هنوز داره با پدر مادرش زندگی میکنه، قاعدتا باید همونجا مصرف بشه بن اش 

حالا به شما احترام گذاشتن یه مقدار هم دادن

اگه سختت بود نمیبردیشون

ولی توقعت نابجاست بنظرم

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

تودوران عقدخیلی توقعت زیاد هست داره با اونا زندگی میکنه الان رفتارت اینجور هست بعد ازدواح چه رفتاری ...

تو نمیدونی خودت کارکنی و خرجت بدی و  تایم استراحتت برای خانوادع شوهر خدمات بدی بعدم بگن ارع بد لباس پوشیده

اصلا منطق شما رو درک نمیکنمخب هنوز داره با پدر مادرش زندگی میکنه، قاعدتا باید همونجا مصرف بشه بن اش ...

همسر من کل خرج خونه داره میده چی چی اونجا زندگی میکنع 

همسر من کل خرج خونه داره میده چی چی اونجا زندگی میکنع

عزیزم من که ذینفع نیستم، برا خودت میگم بیشتر مدارا کن آرامشت بیشتر باشه

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉